To je to što me zanima!

Avion poletio iz Zagreba pa se zbog napuklog stakla pilotske kabine ubrzo vratio natrag

To je višeslojno staklo koje je prošlo niz testiranja, nije kao primjerice, prozorsko staklo. Iako je avijaciji sve podređeno sigurnosti, takve stvari se događaju, ne samo nama nego i svima, rekli su iz Croatia Airlinesa
Vidi originalni članak

Avion Croatia Airlinesa koji je u četvrtak oko 18 sati poletio iz Zagreba za Bruxelles morao se već nakon nekoliko minuta, odnosno kad je bio kod Novog Marofa, okrenuti i vratiti nazad za Zagreb. 

Iz Croatia Airlinesa pojasnili su nam da nije bilo opasnosti za putnike, već da se avion isključivo preventivno vratio natrag za Zagreb zbog napuknuća pilotske kabine. 

- Avion se neposredno nakon polijetanja preventivno vratio nazad za Zagreb zbog napuknuća pilotske kabine - rekli su nam pa pojasnili kako se radi o višeslojnom staklu koje ne može tako lako puknuti. 

- To je višeslojno staklo koje je prošlo niz testiranja, nije kao primjerice, prozorsko staklo. Iako je u avijaciji sve podređeno sigurnosti, takve stvari se događaju, ne samo nama nego i svima. Putnici su nakon slijetanja u Zagreb prebačeni u drugi avion - kazali su nam. 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Opsjena 27.08.2021.

    jel da??? što su radili zaposleni iz tehničkih službi koji su dužni provjeriti svaki vijak prije polijetanja?

  • Josipa R 27.08.2021.

    Otpadaju im kotači, vrata se ne zatvaraju, pucaju prozori... i onda izjava hdz-ovog uhljeba da se to i drugima događa. Naravno da je to istina, drugima jedanput u sto godina a CA svaki tjedan nešto.

  • 27.08.2021.

    Avion? 🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare