To je to što me zanima!

Avion s 249 putnika je prisilno sletio: Zapalio se jedan motor?

Zrakoplov je u 20.25 sati po lokalnom vremenu iz Phuketa u Tajlandu krenuo prema Abu Dhabiju. Nakon trideset minuta se morao vratiti. Srećom nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Zrakoplov tvrtke Air Berlin morao je u četvrtak prisilno sletjeti u Pukhet u Tajlandu, javlja njemački Bild. U zrakoplovu je bilo 249 putnika. Nitko od njih niti članova posade nije ozlijeđen. 

Zrakoplov je u 20.25 sati po lokalnom vremenu iz Pukheta krenuo prema Abu Dhabiju. Nakon trideset minuta navodno se zapalio jedan motor pa se zrakoplov morao vratiti. Dok je slijetao u zračnu luku navodno je pukla guma na jednom kotaču. U zrakoplovnoj kompaniji su potvrdili incident no nisu htjeli potvrditi da je zrakoplov morao prisilno sletjeti zbog zapaljenog motora. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • WOMANIZER 21.12.2012.

    ove nesreće s avionima u zadnje vrijeme su ko one s autobusima, sve učestalije!

  • candy01 21.12.2012.

    Pa Livio vidim koliko si informiran o aviokompanjama , je oni su jedna firma koja nudi jeftine letove ali imaju većinom nove avione i vlasnik im je jedna od največih avio kompanija na svijetu. A i nisu baš niti tako novoosnovana firma. Svaka čast pilotu koji je ostao smiren i spustio avion bez poslijedica.

  • Velečasni 1 21.12.2012.

    Air Berlin.Novoosnovana firma sa dva rashodovana pokrpana aviona za jeftin prijevoz njemačkih penzića na Tajland.U cijenu uključen jedan posjet javnoj kući.Ostalo se plaća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare