To je to što me zanima!

Avioni s 400 putnika prisilno sletjeli, ugasili su im se motori

Avioni Boeing 767 u vlasništvu Delta Airlinesa prisilno su sletjeli u nedjelju zbog kvara na motorima. U avionima je bilo ukupno oko 400 ljudi, a nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Dva putnička zrakoplova američke aviokompanije Delta Airlines u nedjelju su trebali prisilno sletjeti zbog problema s motorima. Zrakoplov Boeing 767 iz New Yorka prema Moskvi je poletio oko 16.40 sati po lokalnom vremenu, a ubrzo nakon polijetanja automatski mu se ugasio lijevi motor. U avionu je bilo 200 putnika, a pilot je trebao kružiti sat i deset minuta kako bi odbacio gorivo te ponovno sletio u zračnu luku JFK u New Yorku. 

Više od 100 vatrogasaca je čekalo u pripravnosti, ali slijetanje je srećom prošlo bez incidenata. Glasnogovornica zračne luke JFK je izvijestila kako su svi putnici dobro, a prebacili su ih na zamjenski let za Moskvu.

Drugi zrakoplov, također Boeing 767, koji je iz Atlante poletio za Los Angeles, oko 18.40 sati po lokalnom vremenu vratio se u zračnu luku Atlanta. Prilikom uzlijetanja oštetio se rep zrakoplova, a i motor mu je bio u kvaru, piše Daily Mail. U avionu je bilo 190 putnika i 11 članova posade, a nitko nije ozlijeđen. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tinna26 23.11.2010.

    @ damirAERO svaka čast, odličan komentar... nitko ne zna kako je to kada ti je zrakoplovstvo u krvi... a oni koji se boje ne trebaju letjeti ;)

  • damirAERO 22.11.2010.

    ira27, daj mi ti dokaz da bog postoji, ne vrjedjaj avione bezveze, cinjenica je da su svi sretno sletjeli sto upotpunjuje to da je ipak siguran, ako nemas pojma onda ne pricaj, ima nas koji zivimo za avijaciju ukljucujuci i mene, imao sam dvije-tri situacije ali zahvaljujuci edukaciji i smirenoscu sam svoju zeljeznu pticu prizemljio ;)

  • Ira27 22.11.2010.

    Da je Bog htio da letimo da bi nam krila! Ja ne ušla više u to željezno s*anje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare