To je to što me zanima!

B. Matković: Do moga pada će doći tek kad mi svećenik kaže

Bianca Matković je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju rekla da nije znala ništa o onome što se danas stavlja na teret Ivi Sanaderu jer je on odluke donosio sam
Vidi originalni članak

Bianca Matković demantirala je navode Mladena Barišića da je primala novac iz "Sanaderovog crnog fonda" te da je dobivala skupe darove i da je po nju u Egipat došao Vladin zrakoplov. No, ipak je dala dodatno objašnjenje uz priču o avionu. Rekla je kako je lakše oboljela tijekom posjeta Egiptu 2009., u sklopu političke turneje koja je obuhvatila još Grčku i Tursku, piše Slobodna Dalmacija. Istina je, kaže, da je zatražila da u Kairo dođe Vladin avion, ali ističe kako je to učinila tek kad je postalo jasno da se sedmeročlana delegacija Ministarstva vanjskih poslova neće moći za tri dana vratiti redovitom linijom u Zagreb.

Matković je istaknula da nije znala ništa o onome što se danas stavlja na teret Ivi Sanaderu jer je on uvijek odluke donosio sam. Na kraju je kazala da što se tiče njezinog konačnog pada, kojeg svi priželjkuju, može reći da će se on dogoditi tek kad joj svećenik to kaže.

>>> Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 136

  • vodomar 02.03.2011.

    Jadni vi ništa niste znali, samo zato što ste svi u HDZ-eu imali debele koristi od tzv. ŠUTNJE. Jadni ste svi i klonirani.... u HDZ-eu.

  • kankan 22.02.2011.

    On to sam nikada ne bi mogao , da ga nisu podržavali klimavci i cijela vojska HDZ-a i istomišljenika isto kao ni sve ostale na vlasti i prije i kasnije... A sada kad ih pitaš odjedamput oni svi divni i krasni a on jedini kriv. Svima bi ja njima uzela ono stečeno od 91 pa na ovamo, pa da vidimo, kolka ti je plaća a što imaš od imovine danas..Ova država je mogla biti mala Švicarska da nas nisu vlastiti Hrvati krali i to pošteno krali, a među nima i ova gđa Bundica. Samo roba koju nosi na sebi je super skupa!!! .

  • džep 20.02.2011.

    hebo te svećenik u laganom padu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare