To je to što me zanima!

Bacao opuške i izazvao požar na Marjanu pa prijavio da gori

Split: Ivo R. pušio je i bacao opuške bez da ih je dobro ugasio. Kada je vidio vatru zaštitaru na rampi na sjevernoj strani Marjana javio je da je izbio požar u šumi
Vidi originalni članak

Splitska policija je kriminalističkom obradom utvrdila kako je požar koji je u petak oko 13 sati izbio na Marjanu i zaprijetio park-šumi Marjan izazvao Ivo R., 34-godišnjak sa šireg dubrovačkog područja.

Ivo R. pušio je i bacao opuške bez da ih je dobro ugasio. Kada je vidio vatru zaštitaru na rampi na sjevernoj strani Marjana javio je da je izbio požar.

Zahvaljujući izrazito brzoj intervenciji splitskih, ali i županijskih vatrogasaca, požar je ugašen za samo 15 minuta. Izgorjelo je 100 četvornih metara, a odmah po izbijanju požara Felicio Parčina, zapovjednik JVP Split, utvrdio je kako je požar podmetnut.

Ivo R. zaradio je kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • cro-mozak 19.08.2012.

    ne budite toliko zlobni, nije covjek piroman.. moze se svakom pusacu zbog neopreza dogoditi, potrebno je samo malo vjetra da raspiri.. htio je pomoci kad je vidio sta je napravio...

  • MarjanSrdarev 19.08.2012.

    upali borove iglice pa dodji!

  • strelica 19.08.2012.

    kreten. uz kaznenu prijavu poslat majmuna na opožareno mjesto da o svom trošku počne ošumljavanje kao i sve druge debile koji ovo naprave. dok ne isplati sve o svom trošku a ne nas poreznih obveznika nema slobodice. danju raditi a navečer u zatvor na spavanje ko i jadan polančec. držati ga na vodi i feti kruha pa ti frajeru puši i pali drugi put ako bude imao priliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare