To je to što me zanima!

Bačić u Remetincu, a njegovi odvjetnici obavijestili HRT da je na godišnjem do 23. srpnja

Bačić je otvorio godišnji na tri tjedna, a od prošlog tjedna nalazi se u istražnom zatvoru u Remetincu. Prema sadašnjem zakonu, Bačića je teško smijeniti s mjesta ravnatelja
Vidi originalni članak

Glavni ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić, koji se trenutno nalazi u istražnom zatvoru u Remetincu, preko svog odvjetnika obavijestio je Nadzorni odbor i Ravnateljstvo državne televizije da je otvorio godišnji, izvijestio je Index

Odvjetnici Ivan Staničić i Nikola Mandić iz zagrebačkog odvjetničkog ureda Šooš Maceljski, Mandić, Stanić & partneri uputili su dopis Nadzornom odboru HRT-a u ime svog klijenta.

“Poštovani članovi Nadzornog odbora Hrvatske Radiotelevizije (dalje: ‘HRT’), Ovim putem vas u ime naše stranke, gospodina Kazimira Bačića, Glavnog Ravnatelja HRT-a obavještavamo da će gospodin Bačić koristiti godišnji odmor u trajanju od tri tjedna, i to u periodu od dana 05. srpnja 2021. godine do dana 23. srpnja 2021. godine, sukladno Ugovoru o radu od dana 27. veljače 2017. godine. Slijedom navedenog ljubazno Vas molimo da zabilježite korištenje godišnjeg odmora za navedeni vremenski period u odgovarajućim evidencijama korištenja godišnjih odmora HRT-a”, stoji u dopisu čiji je primitak Indexu potvrdio predsjednik NO-a HRT-a Mladen Čutura.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • lukicluka11 06.07.2021.

    Ovo je samo igrokaz za javnost, taj će i dalje nakon Remetinca pljačkati HRT., jer ipak je on hdz domoljub.

  • 05.07.2021.

    Eto jednog od mnogo razloga zašto treba ukinuti pretplatu!

  • morana1 05.07.2021.

    Izvanredni otkaz, pa neka se žali! Ne može on raditi što hoće i kako hoće, zaposlenik je javne, a ne svoje televizije - sramota! Odvratno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare