To je to što me zanima!

Bačić: Vladajuća je koalicija jednoglasno podržala Paladinu

Predsjednik HDZ-ova saborskog kluba Branko Bačić rekao je da je vladajuća koalicija jednoglasno podržala Ivana Paladina kao kandidata za novog ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-ova saborskog kluba Branko Bačić rekao je u utorak da je vladajuća koalicija jednoglasno podržala Ivana Paladina kao kandidata za novog ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine o kojem će se sutra glasovati u Hrvatskom saboru.

POGLEDAJTE VIDEO: Od utorka rastu cijene goriva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon što ga je kao kandidata predstavio predsjednik Vlade Andrej Plenković i nakon obraćanja Ivana Paladina, u kojemu je on naveo pravac rada, program i viđenje ubrzanja obnove - Paladina je dobio jednoglasnu podršku svih članova vladajuće koalicije - rekao je Bačić novinarima nakon sastanka vladajuće koalicije.

Najavio je da će se sutra u 9 sati u Hrvatskom saboru održati zajednička sjednica Odbora za graditeljstvo, prostorno uređenje te Odbora za gospodarstvo, u čijoj je nadležnosti državna imovina. Na tom intervjuu će Paladina predstaviti svoj program i viđenje svog rada.

PLENKOVIĆ PRELOMIO Imamo ministra?! Graditeljstvo će preuzeti Ivan Paladina, bio je direktor IGH i savjetnik u HPB PORTRET NOVOG MINISTRA Budući ministar graditeljstva Ivan Paladina u sukobu interesa zbog barem tri bivša posla?

Glasovanje o njemu kao ministru na plenarnoj sjednici u Hrvatskom saboru održat će se sutra u 11 sati, a nakon toga će položiti prisegu.

Plenković je objavio u ponedjeljak nakon sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a da je kandidat za novog ministra Paladina, bivši predsjednik uprave Instituta IGH i glavni savjetnik Hrvatske poštanske banke. (mg)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare