To je to što me zanima!

Bacili je u smeće: Skinuli ploču s Trga maršala Tita u Zagrebu

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je nedavno rekao kako će se promijeniti ime Trga maršala Tita i da će se zvati Trg Republike Hrvatske
Vidi originalni članak

Nedugo nakon što je zagrebački gradonačelnik najavio da će promijeniti ime Trga maršala Tita u ime Trg Republike Hrvatske, netko je maknuo ploču s tim natpisom sa zgrade uz Zeleni val. Bandić je, naime popustio pod pritiskom Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih koji mu trebaju za većinu u Skupštini. 

Ploča je skinuta u srijedu navečer i netko ju je bacio uz kontejner za smeće. 

Idi na 24sata

Komentari 407

  • Burdus_1 09.08.2017.

    To moze ljutiti samo pedofile i crvene koljace ....pedofili vole pedofila...koljaci vole crvenog mega koljaca...

  • Mislav Rahimović 11.07.2017.

    Konačno, još nas par dana dijeli od lustracije i distanciranja od fašista i komunista. Prvi korak je fašističko-komunističkoj zmiji odrezati glavu (maknuti trg zločinca), a onda polako krećemo u gradnju demokratske, moderne Hrvatske, bez ovih zločinaca. Primjeniti zakone moderne europe, zabraniti veličanje totalitrsitičkih zločinačkih režima, školovati mlade ljude koji će biti istinski antifašisti, a ne zamaskirani koji se tako zovu a veličaju komunističkog zločinca koji je surađivao sa hitlerom!

  • MarioKt_1 07.07.2017.

    Meni je jedino zao sto sam se rodio 1980 godine! Da sam se barem rodio 10 god ranije da sa ponosom mogu reci da sam zivio u vrijeme Josipa Broza TITA!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare