To je to što me zanima!

Bacio dva psa s 3. kata zgrade: 'Čuo se strašan cvilež i vrisak'

Policajci su brzo pronašli muškarca (28). Pozvali su Hitnu pomoć koja ga je prevezla do Psihijatrijske bolnice gdje je i ostao. Zbog ubojstva dvije životinje protiv njega će podići kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Čuo se strašan cvilež s platoa i jedan muškarac počeo je dozivati policajce koji su bili kraj zgrade Prekršajnog suda u Zagrebu. Muškarac (28) je, naime, u četvrtak oko 10.30 sati s balkona na trećem katu bacio dva psa pa je brzo došao po njih. Njihova tijela odnio je natrag u svoj stan gdje živi.

Cijelom hororu u zagrebačkom Prilazu Ivana Visina svjedočila je jedna žena, te zaposlenici suda.

Navodno je jedna žena vrištala s prozora suda, te govorila policajcima gdje je muškarac pobjegao.  

Policajci su brzo pronašli muškarca. Pozvali su Hitnu pomoć koja ga je prevezla do Psihijatrijske bolnice gdje je i ostao. Zbog ubojstva dvije životinje protiv njega će podići kaznenu prijavu koja će ići redovitim putem.

 

Idi na 24sata

Komentari 271

  • 11.03.2021.

    Pa bacao sam im piletinu i ista je prošla ispod ograde i oni su skočili. I još pazi hranio sam ih piletinom. Ali jeb*** pobježe piletina. I šta češ. Samo neznam da li da stavim 2 suze (tetoviram) ili šta. Strah me da ljudi ne misle da sam ubio ljude jer su veća GOV** i jer sam Srbin.

  • pernica 31.10.2017.

    nikakve psihijatrijske ustanove i lječenja , takav će uvijek biti lud, kazna zatvorom i to doživotna kad već nemamo smrtnu ! meni je ovo prestrašno

  • 29.10.2017.

    Mamicu ti bolesnu!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare