To je to što me zanima!

Bager će s krova bivšeg TDZ-a 'gristi’ kat po kat

Bager s vrha zgrade 'grize’ kat po kat. Stvara si rampe, pomoću kojih se spušta kat niže, i tako do prizemlje. Ovom tehnikom se štite stanari i kuće
Vidi originalni članak

Bagera teškog četiri i pol tone na krov zgrade bivše Tvornice Duhana Zagreb u Jagićevoj ulici u Zagrebu podigao je kran.
- Bager s vrha zgrade “grize” kat po kat i tako do prizemlja. Tehnika je nježnija, ali i dugotrajnija od američke tehnike rušenja zgrade kuglom, ali na taj način štitimo i okolne stanare i kuće od uništavanja, rekao je Damir Vanđelčić direktor investicije Adris Grupe koja je većinski vlasnik TDZ-a. Na mjesto TDZ-a izgradit će se poslovni centar Adris grupe na osam katova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • podravec 01.09.2008.

    TDR još sigurno nije dokazao vlasništvo,a cijeli postupak oko dokazivanja vlasništva je na sudu, pitam se kako je moguće usred metropole rušiti ono za što nemožeš doklazati da je tvoje. To ti je kao da ja u susjedovu dvorištu gradim bazen, zar ne? Ali ako je Polančec kučni prijatelj Cuccurinu i Vlahoviću , onda to spada u prijateljske dogovore , a ne u pravdu. Pitam se zar ćemo se samo čuditi bageru na krovu ili se i upitati za sramotnu šutnju i gradske i državne vlasti(koristi) od duhanske mafije. Fuj, to toliko smrdi da se osjeti i u susjednim državama. Rekao jedan moj poznanik\" mi nismo banana država, mi smo aleja banana država\" . Hoće li se naći bar malo poštenja u ovoj lijepoj nam zemlji i reči da će se raditi,suditi po pravdi , a ne kako reče jedan sudac trgovačkog suda, da što bi htio sada narod ,jer tako se tada radilo. Vi mi onda recite : Čudite li se onda bageru na krovu ili još jednom dokazu uništavanja industrije i onog što su radnici 190 godina stvarali.

  • classic 31.08.2008.

    To je ok način rušenja. Ništa novo. Jedino sto će vlasnik bagera skupit veliku lovu, e pa brate i to je u redu. Nek zaradi....

  • drug Tito_1 31.08.2008.

    Uništite sve i prodajte strancima i svoje g...ce robovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare