To je to što me zanima!

Bager vozio sin vlasnika firme, rekli su mu da su kuće prazne

Policija je istragom utvrdila kako sin vlasnika tvrtke Z.Đ. (22) nije imao dozvolu za upravljanje bagerom te da nije u radnom odnosu niti u jednoj od navedenih tvrtki
Vidi originalni članak

Policija je pronašla muškarca koji je u subotu ujutro bagerom srušio dio kuće u zagrebačkoj Heinzelovoj 52, dok su stanari spavali u njoj. Utvrdili su kako je građevinska tvrtka Boston Global Properties posjedovala česticu na broj 50, a vlasnik tvrtke Marko Banović (43) je prije nekoliko godina prebacio česticu na svoju drugu tvrtku Granta Promet. Ipak, tvrtka Boston Global sklopila je, iz još nepoznatih razloga, ugovor s tvrtkom VGB iz Zlatara o rušenju na tom dijelu.

Član uprave Granta prometa, D.M. trebao je susjedima podijeliti obavijesti o rušenju, no stanari tvrde da ništa nisu dobili. D.M. je u subotu ujutro, zajedno s vlasnikom tvrtke VGB, V.Đ. i njegovim 22-godišnjim sinom Z.Đ. došao u Heinzelovu. D.M. im je rekao da su kuće iseljene te su naložili Z.Đ. da sjedne u bager i počne rušiti. Veću katastrofu spriječili su stanari koji su istrčali iz kuća. Trojac se odmah razbježao, a ljudi su pozvali policiju i hitnu. Božena Hison (59) zadobila je lakše ozljede.

Policija je istragom utvrdila kako Z.Đ. uopće nije imao dozvolu za upravljanje bagerom te da nije u radnom odnosu niti u jednoj od navedenih tvrtki. Neslužbeno doznajemo da je mladić upravljao bagerom jer mu je otac teško bolestan te nije mogao on. D.M. i Z.Đ. su dobili kaznenu prijavu, a istraga je još u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • IvanaLh 24.01.2011.

    Sad vidim ovo, stvarno tragedija,i to obostrana. Dečka poznam,i njegovu firmu,kakav tatin sin, koji tajkuni. Firma i svi strojevi vrijede manje nego ova kučica koju su srušili. Otac je invalid poluslijep od šećerne bolesti kojem su liječnici više puta predlagali amputaciju nogu,a dečki su ko djeca več radili najteže poslove da prežive .I to radili ko životinje. Tragedija za jadne ljude koji su ostali bez kuća , možda još veča tragedija na drugoj strani.

  • dugackino 24.01.2011.

    sve će to njegov tatica srediti mali neće dobiti nikakvu kaznu a skoro je pobio ljude

  • zuty 777 24.01.2011.

    a tko je taj Z.D.????ime i prezime?????zasto se sad ne objavljuje???

Komentiraj...
Vidi sve komentare