To je to što me zanima!

Bahati bogataš je parkirao na igralištu dječjeg vrtića

Makarska: Golemim terencem Dodge Nitrooom vozač je ušao na igralište vrtića Pčelica i parkirao dok su djeca išla kući. Auto koristi splitska tvrtka
Vidi originalni članak

To je tako primitivno da više nemam riječi. Jedva je prošao kroz uski prolaz gdje su prije bili stupići i parkirao se u pješčanik gdje se igraju djeca iz vrtića. Upravo tada su po djecu dolazili roditelji, rekao nam je zgroženi čitatelj 24sata, koji je u četvrtak oko 11.30 sati u Makarskoj na igralištu Dječjeg vrtića Pčelica snimio Dodge Nitro splitskih registracija.
- Vozač je parkirao automobil i odšetao bez srama. Najvjerojatnije nije mogao naći slobodno parkirališno mjesto pa se se taj primitivac parkirao na vrtićkom igralištu, na kojem se igraju djeca - rekla je ljutita majka.
Nakon 20-ak minuta vratio se i otišao. Ravnateljica vrtića Ivana Visković zna za vozača koji se parkirao gdje mu nije mjesto.
- Postoji uski prolaz koji smo zatvorili stupićima. No netko ih je izvadio pa je vozač mogao doći do dijela koji koristimo kao igralište - rekla je Ivana Visković, ravnateljica  vrtića Pčelica. Autom se koristi jedna splitska tvrtka koja se bavi graditeljstvom.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • marin.0202 12.03.2010.

    sigurno je cekao da se netko, s njim igra ali djeca nisu tako glupa kao on, a oni sto mu nista nece jos gluplji.

  • signum 12.03.2010.

    dioptrija , stroj je na lizing (pusing) do 03/2013 pa bi stetu platilo osiguranje

  • walterbranisarajevo 12.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare