To je to što me zanima!

Bahati vozač Ferrarija u Rabu umalo zgazio dijete

Slovenski je turist bio ljutit što su mu u Rabu na rivi stavili lisice na kotače jer je parkirao gdje ne smije. Potjerao je auto od 400 “konja” ulicom
Vidi originalni članak

Vozač Ferrarija Modena F1, automobila vrijednog 1,9 milijuna kuna, u četvrtak oko podne vozio se bahato dijelom rapske rive kuda hodaju pješaci. To je zona smirenog prometa. Dopuštena je iznimno spora i oprezna vožnja i to brzinom kojom hodaju ljudi.
- Parkirao je auto i nestao. Djelatnici tvrtke Dundovo stavili su mu lisičine na kotače. On je kasnije došao i bahato vikao. Platio je kaznu, sjeo u auto i odjurio velikom brzinom. Nervozan i živčan, vrtio se na cesti, valjda prosvjedujući zbog kazne - rekao nam je čitatelj koji je snimio automobil u Rabu.
- Vozi tako skupi auto, a svađa se zbog 300 kuna kazne. Najgore je što je bio bahat i mislio je da može sve jer se vozi u Ferrariju - komentirao je čitatelj. Marino Španjol, tehnički direktor Dundova, tvrtke koja se brine o parkiranju u Rabu, kaže da se svađao s djelatnikom, ali je ipak platio kaznu.
- Šteta što je kazna za ovakve divljake samo 300 kuna. Parkirao je u zabranjenoj zoni, na zebri, brzo je vozio zonom smirenog prometa i odvezao se tako brzo i uz škripu guma da je umalo zgazio dijete. Građani su, potvrdio je Španjol, upozorili policajca na bahatog Slovenca koji prebrzo vozi Rabom te da će ga potražiti i popričati s njim.
Ferrari Modena F1 ima 400 KS, a od 0 do 100 kilometara na sat ubrzava za 4,6 sekundi. Najveća mu je brzina 296 km/h.

NISU MU ŽELJELI OŠTETITI SKUPI FERRARI PAUKOM
Marino Španjol, tehnički direktor tvrtke Dundovo, kaže da su ga mogli premjestiti i paukom, ali se nisu usudili da ne oštete. Zato su mu stavili lisičine na kotače.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • zg dubrava 29.07.2010.

    ljubomora vas ubija ,lakse malo , mozda ce i netko od vas vozit ferrarija jedan dan.....

  • اللهم آمين 29.07.2010.

    i kad dobije batine onda se i država čudi!!!! ma nemreš u mom dvorištu glumit mangupa ma da si predjednik u usta te j.bem!!!!!!!!!!!

  • user_46149 29.07.2010.

    slovensko govno

Komentiraj...
Vidi sve komentare