To je to što me zanima!

Bahtijarević nakon više od 29 godina odlazi iz Klaićeve, svoju karijeru nastavit će u UEFA-i

Jučer je bio moj zadnji radni dan u Klaićevoj, 29 godina i sedam mjeseci, kaže LinkedIn. Nema se tu što puno reći. Radio sam kako sam najbolje znao, napisao je Bahtijarević
Vidi originalni članak

Doktor Zoran Bahtijarević nakon više od 29 godina odlazi iz bolnice u Klaićevoj. Novi posao čeka ga u UEFA-i. Od Klaićeve se oprostio u objavi na Facebooku. 

- Jučer je bio moj zadnji radni dan u Klaićevoj, 29 godina i sedam mjeseci, kaže LinkedIn. Nema se tu što puno reći. Radio sam kako sam najbolje znao. Nastojao sam činiti dobro. Ako sam griješio (a jesam!), nastojao sam iskreno popraviti pogreške. I ne ponavljati ih - napisao je. 

Dodao je kako je puno puta čuo izraz da je "pomicao granice", te poručio: "Ja sam samo slijedio Malog Princa i galeba Jonathana Livingstona". 

EKSKLUZIVNO Otkrivamo: Po procijepljenosti, HNL bolji od Premier lige! A ima metode i za igrače koji odbijaju

- Gledao srcem. Usuđivao se letjeti neistraženim visinama. I bio gluha žabica. I pri tom imao sreće. Sreće, da sam imao obitelj koja me podržava i potiče, pa i onda kada to nisam zaslužio. Koja me znala učiniti boljim čovjekom i od koje sam puno učio. I bez koje ama baš ničega ne bi bilo. Pa i sada, u ovoj odluci, moje tri cure stoje uz mene. I podnose moju tišinu i tugu danas. I na onaj svoj predivni, nenametljivi i tihi način daju mi znake da me razumiju. I čuvaju - poručio je. 

Bahtijarević je napisao i kako je u Klaićevoj našao "drugu obitelj". 

- Volim vas, dragi moji Klaićevci. Sve, bez iznimke! I uvijek ću vas voljeti. Svi ste vi moji, zauvijek. Gdje god bio - poručio je. 

DANAS ŽDRIJEB Hrvatski će klubovi u Europi igrati na neutralnom terenu?!

Na kraju objave poručio je da ne odlazi u mirovinu, već da mu je UEFA ponudila da kao glavni medicinski časnik počne raditi stalan posao i bude voditelj njihove medicinske službe. 

- Ogromno priznanje i veliki poticaj za liječnika iz jedne malene Hrvatske. Pa ću to do kraja godine činiti kao do sada, uz puno putovanja, a od siječnja ću, kako stvari stoje, svoj dom potražiti na obalama ženevskog jezera - poručio je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • jednaplava_1 15.05.2022.

    Doktore,veliki respekt i hvala vam od srca,za sve što smo prošli.Za svih sedam operacija,za sve dolaske i kontrole.Moje djete je zbog vas imao manji strah i nekako smo sve lakše podnjeli,mada je puno puta bilo teško.Vi ste nam ulijevali povjerenje,hrabrili i bili uz nas,savjetima i podrškom.Malo je takvih ljudi,a još manje doktora.Veliki čovjek i doktor,hvala do neba!Djeca će izgubiti izvrsnog doktora,ali život ide dalje.Želim vam sreću i sve najbolje dalje u životu. Još jednom hvala i pozdrav od Lorenca i mame! ❤️

  • KoronaTime 15.05.2022.

    I tako jedan po jedan ode. Za par godina će nas filipinci i indijci lječiti. Za drugo i nismo

  • 15.05.2022.

    Sretno doktore gdje god krenuo.....i još jednom hvala za pomoć mom klincu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare