To je to što me zanima!

Baka preminule djevojčice: 'Sve sam prijavila, i masnice i svrab'

Baka je ispričala da je čula kako je djevojčica zaplakala i vrisnula. Izašla je iz kuće i vidjela snahu kako drži dijete u rukama. Pitala ju je što je bilo, na što joj je ona odgovorila da je mrtva
Vidi originalni članak

Baka preminule djevojčice ispričala je za Dnevnik Nove TV što se događalo kobnog dana i kakvo je bilo stanje u obitelji. 

Rekla je da je čula kako je djevojčica zaplakala i vrisnula. Izašla je iz kuće i vidjela snahu kako drži dijete u rukama. Pitala ju je što je bilo, na što joj je ona odgovorila da je mrtva. 

POGLEDAJTE VIDEO: Igračke i svijeće ispred Klaićeve 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To nikad nisam vidjela koliko sam stara - rekla je. Istaknula je i kako je majka djevojčici skrivala ozljede šminkom i nije joj dopuštala da ju vidi. Tvrdi i kako je otišla u Centar i prijavila snahu čim je vidjela prvu masnicu na malenoj. 

- Drugi dan je došla gospođa koja je bila u nadzoru. Kaže, dijete je spavalo i da ona po zakonu nije smjela skidati dijete - ispričala je za Dnevnik Nove TV. Kaže kako je Centar zakazao, ali i njezin sin za kojeg je rekla da je izvršio nasilje nad njom prošle godine, kao i da je tukao pokojnog oca. 

SUSJEDI O KOBNOM DANU 'Majka je tražila da ih vozimo na Hitnu i vikala da ne zovemo policiju jer će završiti u zatvoru'

Centru je prijavila i da djevojčica ima svrab, da joj otpada kosa i da je izgrebana i plava.

- Ja da sam znala da je ona moju unuku toliko tukla, ja bih joj ruku slomila - rekla je baka preminule djevojčice. 

Idi na 24sata