To je to što me zanima!

Baka si ubrizgala goveđu mast u lice i zatim umrla u bolnici

Janet Hardt (63) iz Illinoisa završila je u bolnici žaleći se da ju lice peče nakon što si je sama kod kuće ubrizgala goveđu mast te je preminula nekoliko sati kasnije
Vidi originalni članak

Janet Hardt (63) iz Illinoisa završila je prošlog četvrtka u bolnici žaleći se da ju lice peče nakon što si je sama kod kuće ubrizgala goveđu mast te je preminula nekoliko sati kasnije. Međutim, obdukcija je pokazala da Janet nije preminula od kućnog tretmana nego zbog upale abdomena koju je uzrokovala bakterijska infekcija slijepog crijeva. 

Janet je više puta sama prokuhavala govedinu, izvlačila mast iz nje i ubrizgavala si ju oko usana i brade. Na licu je imala ožiljke od prijašnjih zahvata, no navodno je bila opsjednuta plastičnom kirurgijom i tretmanima ljepote, javlja MyFox.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • LejdiSunshyne 05.10.2011.

    mislim da bi se trebala otvorit savjetovalista za sve stare koji si nemogu utuvit u glavu da je starenje prirodan proces koji se ne moze izbjec i da je bolje da stare dostojno nego da rade ova sranja i umru sa govedinom u faci -.-

  • Gatsby 17.09.2011.

    Očito je da je žena imala mentalne probleme tako da način na koji je sebi naudila je totalno nebitan, gledali smo i gore slučajeve od ovoga kao ona bolesnica što si je sama pred zrcalom probila rupu u glavi kako bi bolje primala kozmičku energiju !

  • realnost2 17.09.2011.

    sve je to ljudski,zena je pretjerala sa dotjerivanjem,ha,ha.........

Komentiraj...
Vidi sve komentare