To je to što me zanima!

Bakica tukla medicinsku sestru sandalom i sada mora platiti 300 kuna za remećenje reda

Umirovljenica iz Zagreba vadila je krv u laboratoriju i više se nije dala van. Zaposlenici laboratorija pozvali su pomoć medicinske sestre. Onda je bakica krenula...
Vidi originalni članak

Prekršajnii sud u Zagrebu s 300 kuna kaznio je Zagrebačku umirovljenicu (87) jer je istukla sandalom medicinsku sestru nakon laboratorijskih pretraga. Kako donosi Jutarnji list, bilo je to 17. kolovoza prošle godine u Domu zdravlja Zagreb Centar u Martićevoj ulici.

Umirovljenica je u ranim jutarnjim satima više puta udarila po glavi i po tijelu medicinsku sestru sandalama i tako remetila javni red i mir.

Kako je svjedočila medicinska sestra, tog je dana doktorica poslala umirovljenicu izvaditi krv. Kolegice iz laboratorija zvale su medicinsku sestru jer su imale problema sa staricom koja nije htjela otići pa im je ona pritekla u pomoć. 

- Lijepim riječima sam pokušavala objasniti da mora izaći iz laboratorija jer je velika gužva dok sam joj pokušavala obući sandale na noge jer ih je bila skinula. Ona to nije dopuštala pa me u jednom trenutku sa sandalama u rukama počela udarati po glavi i po tijelu – posvjedočila je medicinska sestra u sudinici. Pozvala je policiju. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 17.03.2021.

    Bako drugi puta tuci s "japankom" bit će jeftinije

  • 17.03.2021.

    Jos jednom u boj prije vjecnog mira.

  • Squadron de la Muerte 17.03.2021.

    A jeli vikala ..Znate li vi čija sam ja bakica ?!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare