To je to što me zanima!

Baldasar o Bandiću: Žao mi je, ne bih rekao da je to baš nešto

Institucije države moraju raditi svoj posao, baš kao što je kolega Bandić često govorio. Vidjet ćemo što će od svega toga izaći, komentirao je Ivo Baldasar
Vidi originalni članak

Nezgodno mi je komentirati slučaj, ali da, žao mi je. Mislim da je svakome žaoInstitucije države moraju raditi svoj posao, baš kao što je kolega Bandić često govorio. Vidjet ćemo što će od svega toga izaći, komentirao je Ivo Baldasar, splitski gradonačelnik, uhićenje zagrebačkog Milana Bandića gostujući u eteru Radija Split.

- Ovo što sam dosad pročitao u novinama, ne bih rekao da je to baš nešto. Mislim da tu još ima prostora, vidjet ćemo što će se dalje zbivati. Ali to je sve skupa zabrinjavajuće –  rekao je Baldasar.

– Kao i većina gradonačelnika, ali i državnih službenika ili direktora u javnim poduzećima, i ja se svakog jutra pet puta zapitam što mi sve ovo treba i hoću li išta potpisati. Čak i ako potpišete nešto u dobroj vjeri, pitanje je je li sve ispravno – kazao je Baldasar i dodao da će slučaj moći komentirati tek kada bude znao više o njemu.

Podsjetimo, Ivana Baldasar, kći gradonačelnika Splita, prije mjesec dana zaposlena je u Zagrebačkom holdingu. Bez natječaja je Baldasarova kći zaposlena na mjesto referentice u Službi za odnose s javnošću. Direktor Holdinga Slobodan Ljubičić priznao je da je Baldasarova kći zaposlena na njegovu inicijativu.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • MAX 2010 28.10.2014.

    HNS ima jači potencijal za zapošljavanje.......dokazano

  • 28.10.2014.

    Korupcija i nepotizam. Za sve su krivi neuki i lako zavedivi hrvatski građani. Jako je lako manipulirati građanima slabićima i braniteljima slabićima. Vole populističku politiku. Ne prepoznaju istinsku pravednost.

  • fiore 28.10.2014.

    svaki dan neko novo "ludilo" !hoće li proć barem jedan dan bez afera,...........?

Komentiraj...
Vidi sve komentare