To je to što me zanima!

Balvane kraj Knina oborili đaci da izbjegnu odlazak u školu

Dijete i četvorica maloljetnika iz Golubića oborili su stabla, a šteta je nekoliko stotina kuna. Pothvatom su se pohvalili u školi. Sumnjiče se za uništenje tuđe stvari
Vidi originalni članak

Lokalnu cestu između Golubića Novog naselja kraj Knina balvanima su prepriječili - đaci! U nedjelju navečer su posjekli pet borovih stabala i oborili ih na cestu kako ih školski autobus ne bi mogao odvesti iz Golubića u školu u Knin. 

Policija je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da su stabla sjekirama oborili dijete i četvorica maloljetnika iz Golubića. Đaci viših razreda osnovne škole osumnjičeni su za kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, na štetu Hrvatskih šuma. Nastala šteta je nekoliko stotina kuna. Kako se za ovo kazneno djelo kazneni postupak pokreće po prijedlogu oštećenika, o rezultatima istrage su obaviještene Hrvatske šume, koje će odlučiti hoće li đake uopće kazneno goniti. 

Policija i stanovnici Golubića i okolnih sela su odahnuli kad su utvrdili da je riječ o đačkom nestašluku, a ne novoj balvan revoluciji. Da su akteri djeca i maloljetnici policajci i radnici Hrvatskih šuma posumnjali su odmah pri očevidu. Utvrdili su, naime, da su stabla sječena nestručno, uz velike napore. Osim toga, svojim su se pothvatom hvalili u školi.

Ipak, nisu spriječili prolazak školskog autobusa jer su na blokadu već u nedjelju navečer naišli policajci, tako da su vatrogasci vrlo brzo raskrčili cestu.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • BIJEDA_1 16.11.2012.

    Bravo dico ! Nije ni čudo šta rade, kad im u školi po cijele dane mozgove ispiru profesori i ostala sluzba koja je tamo posao dobila preko veze.

  • BuraAlu Pvc 15.11.2012.

    tata 92 a sin 2012

  • rođo101 15.11.2012.

    gledala djeca kako su to radili njohovi djedovi i očevi 90vedesetih godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare