To je to što me zanima!

Banda maloljetnika metalnim šipkama pretukla mladića (20)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladića su u nedjelju oko 4.30 sati pretukli metalnim šipkama ispred noćnog kluba Paladin u centru grada. Hitna ga je prevezla u bolnicu gdje je zadržan na liječenju
Vidi originalni članak

Mladić (20) iz Malog Mihaljevca brutalno je pretučen u nedjelju rano ujutro u Čakovcu. Banda maloljetnika ga je oko 4.30 sati pretukla metalnim šipkama ispred noćnog kluba Paladin u centru grada. 

Portal eMeđimurje saznaje kako ga je, bez ikakvog povoda, napalo više ljudi te da su ga izudarali i po njemu skakali. Tučnjavu je prekinuo konobar jednog kafića koji je nesretnom 20-godišnjaku uskočio u pomoć.

Mladić je bio bez svijesti te su ga prevezli bolnicu gdje je zadržan na liječenju zbog teških ozljeda

Kriminalistička istraživanja su u tijeku, a po dovršetku istraživanja podnijeti će se nadopuna događaja, priopćila je tek jutros PU međimurska.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • zokinjo 20.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • kamen sa srca 20.08.2014.

    Uvijek je toga bilo i biti će,ali se strože sankcioniralo-sada radi tko što hoće jer ti nitko ništa neće...e tu je bar pola problema.

  • ludibena_1 19.08.2014.

    jeb ga ni bez vraga dobil po piksi...ko ide po selu,dobije pšo čelu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare