To je to što me zanima!

'Nadstrešnica sutra više neće biti, to ne bih dozvolio ni majci'

Obećao je da će odgovorni odgovarati zbog uzurpacije javnog prostora te kazao da je i on suodgovoran. Dodao je kako će s građanima i strukom dogovoriti rješenje
Vidi originalni članak

Nakon što se javnost digla na noge zbog nicanja još jedne privatne terase na Cvjetnom trgu i uzurpiranja javnog prostora gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić obratio se javnosti u četvrtak u 9.30 sati na temu 'Terasa na Cvjetnom trgu'.

- Sutra navečer toga više neće biti, niti vlastitoj majci, koju volim najviše na svijetu, ne bih dozvolio da to napravi Cvjetnom - rekao je gradonačelnik i najavio smjene odgovornih. 

- Hvala građanima i novinarima koji su ukazali na ovaj problem, ovo će biti uklonjeno do sutra navečer, a sankcije za one koji su to dozvolili, koji su izdali rješenje za to, to ćemo riješiti idući tjedan - najavio je gradonačelnik.

- Odgovorni će biti suspendirani, i ja sam suodgovoran. Ovo je kuća, ne terasa, to ne bih ni vlastitoj majci, koju volim najviše na svijetu, dopustio. Nadam se da će oni koji će biti suspendirani shvatiti gdje su pogriješili - rekao je i dodao kako će s građanima i strukom dogovoriti rješenje. 

Samo desetak dana nakon što je vikao na neke ugostitelje da moraju maknuti terase s Cvjetnog poduzetnik Tomislav Horvatinčić počeo je s postavljanjem metalne konstrukcije nove terase. 

Ogorčeni građani prosvjedovali su u utorak popodne šetnjom među metalnim stupovima terase i parkirajući bicikle uz konstrukciju.
 

Idi na 24sata

Komentari 228

  • St. Jimmy 07.10.2016.

    Kako ćeš sam sebe suspendirati, ajd da i to vidim

  • blanjalica 07.10.2016.

    Bandić ima svojih kvaliteta. I mana velikih kao roj bumbara. Ali politički on je obično smeće, sviđalo se to nekome ili ne. Ako treba, srušit će pola metropole u korist onih koji mu šišnu pinkicu u žep bez uvida i dokaza . A kad ga javnost javno popljuje zbog istog, u stanju je preko noći promijeniti mišljenje, stav i naravno plastičnost svoga djela (ili nedjela). U svrhu istog u stanju je vlastitu mater popljuvat ili spalit na lomači. Njemu je to svejedno. Tom čovjeku definitivno treba potkresat krila ali oni, koji uglavnom glasuju za njega, nikako da shvate da taj isti Banditić uzima mnogima da bi njima dao neki sitniš. I zato dižu ruke za njega i zaokružuju njegovo sveto ime. Jer ispada da neki imaju mukte pravo na sve, dok drugi imaju samo pravo raditi i plačati poreze, prireze i sve moguće namete. Milane, Milane....običan si dupelizac i politički kameleon koji u šaci ima i šamara sve. I oni koji (nešto) imaju i one koji nemaju. Kupiš ih za sitniš i vitlaš njihovim životima ko usranim gačama. A oni to jednostavno ne shvaćaju. FUJ.

  • Razum999 07.10.2016.

    Bandiću pazi se na pješačkom prelazu da te pasara ne lupi !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare