To je to što me zanima!

Bandić i poskupljenje grijanja: 'Tko se nije skrio, magarac bio'

Zna se tko stoji iza HEP-a i iza HERE - Vlada! I neka sada stoji iza svoje odluke i neka snosi punu odgovornost, a Zagreb će znati odgovoriti, rekao je gradonačelnik
Vidi originalni članak

Tko se nije skrio, magarac je bio. Zna se tko stoji iza HEP-a, i zna se tko stoji iza HERE - Vlada! I neka sada stoji iza svoje odluke i neka snose punu odgovornost - komentirao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u prilogu  Dnevnika HRT-a HEP-ov prijedlog poskupljenja grijanja u sedam hrvatskih gradova za čak 36,7 posto. Prijedlog je HEP uputio HERA-i koja po novom zakonu, sada sama odlučuje o cijenama energenata. 

Podsjetimo, HERA je već ranije dala pozitivno mišljenje na poskupljenje, tako da je ono sada neizbježno.

Bandić je u četvrtak na proslavi 150 godina Gradske plinare rekao kako će grad Zagreb znati kako odgovoriti na to poskupljenje. 

- Nažalost, nemamo instrumenata da to spriječimo ali očekujem negativan stav Skupštine grada Zagreba. Razmatramo kako pomoći Zagrepčanima, naročito siromašnima koji primaju ispod 1500 kuna mjesečno, da lakše prežive zimu - rekao je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zdepar 09.11.2012.

    Bernardiću lupi šakom po stolu i reci ne možete tako sa nama mi najviše dajemo u državni proračun, reci mi smo Zagreb, glavni grad i netko i nas mora nešto pitati, reci im Bernardiću pa onda dođi po naš glas, a ne ovako poltronski, još jedan kimavac.

  • ivadz 09.11.2012.

    bem ti HERA-u, kakve su to fore da sad oni imaju zadnju riječ, neka se gone. treba ih grunut u zrak

  • PatakVak 09.11.2012.

    ovaj bandić ima kod mene sve više pluseva,odmah bi ga zamijenio za skladatelja koji od zampa(kojem je on bio osnivački tutor)ubire ponajviše love,da ne povjeruješ,ko to sluša što taj sklada!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare