To je to što me zanima!

Bandić i sindikati dogovorili isplatu regresa od 1250 kuna

Po dogovoru s Gradom Zagrebom 10.800 radnika primat će plaću u punom iznosu, a otpremnine pri odlasku u mirovinu isplatit će se u neoporezivom dijelu do 8000 kn
Vidi originalni članak

Predstavnici sindikata i Grada Zagreba u ponedjeljak su u postupku mirenja napokon postigli dogovor oko suspendiranja prava iz kolektivnog ugovora do kraja godine. Grad je na kraju ipak pristao na isplatu regresa za godišnji odmor u visini od 1250 kuna, piše tportal.

Po dogovoru 10.800 zaposlenih, ovisnih o gradskom proračunu, primat će plaću u punom iznosu, a otpremnine pri odlasku u mirovinu isplatit će se u neoporezivom dijelu do 8000 kuna. 

Radnici će dobivati i pomoć u slučaju smrti, a do kraja 2012. ostat će bez božićnica, dara za djecu, jubilarne nagrade, nagrada za učenike i studente, pomoći za rođenje djeteta i pomoći za nabavu medicinskih pomagala. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_77359 03.07.2012.

    ...radnici će dobivati i pomoć u slučaju smrti, a do kraja 2012. ostat će bez božićnica, dara za djecu, jubilarne nagrade, nagrada za učenike i studente, pomoći za rođenje djeteta i pomoći za nabavu medicinskih pomagala...Kad sam se zaposlio kod privatnika niti jedne od gore navedenih stavki nije bilo u ugovoru, a za neke prvi put čujem. Trebali bi uvesti još poneku naknadu tipa: Naknada za rad u grupi od min.10 ljudi na radnom mjestu gdje je predviđena jedna osoba(u EU na koju se svi vole pozivati)!!

  • dalbon 02.07.2012.

    +++++++++++++++++++++++

  • Car Mrgud 02.07.2012.

    Djecu imaju i majke koje rade kod todorića za 2 soma kuna,kod fižulića badave,u "generalturistu badave...To nisu dobre majke? Njima ne treba božičnica,regres i darovi za djecu? A ovi sindikalni štakori plaze samo oko punih kopanja,državnih firmi i javnog sektora,najvećih sisavaca državne kase i okupljališta bratije sa dvojnim državljanstvom radi kojih su tzv "holdinzi" i slične žderaone novca Hr.poreznih obveznika i stvorene i od kojih su,na kraju krajeva i razbucane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare