To je to što me zanima!

Bandić idući tjedan odlazi na operaciju zbog upale živca?

Milan Bandić je u Sesvetskom Kraljevcu obišao kanal koji bi trebao omogućiti efektivan odljev vode koja se nakuplja nakon jačih kiša. Nije bio zadovoljan viđenim
Vidi originalni članak

Upalu živca na stopalu lijeve noge gradonačelnik Zagreba Milan Bandić trebao bi operirati idući tjedan. Ozljedu vuče neko vrijeme, a bol mu se pojačala nakon otrčanog polumaratona na Kupresu

"Koji idiot je ovo napravio?"

Prije zahvata Bandić je u Sesvetskom Kraljevcu obišao kanal koji bi trebao omogućiti efektivan odljev vode koja se nakuplja nakon jačih kiša. Nije bio zadovoljan viđenim.

- Koji je idiot ovo projektirao? Ovdje će nastati čep, zašto nije velika rupa, ovako će samo trećina vode prolaziti! Troše novac bez veze. Ovo plaća Grad, pa ću opet ja biti kriv! - vikao je Bandić. Naredio je da se pogreška brzo ispravi.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • tarantula636 19.08.2014.

    A zašto ga ovi iza naganjaju?

  • LoreleyLion 17.08.2014.

    pa svaki njemacki makler zna kako je ovaj zaradio, jucer gradi na brzinu antene jer nema signala za telefon, pa dobro ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • LoreleyLion 17.08.2014.

    zasto se to zovu bandiceva sela???????????? to zna citav svijet!!!!!!!!!!!!! koga lazete???????????one koji platili dosta novaca za propast!

Komentiraj...
Vidi sve komentare