To je to što me zanima!

Bandić im platio bus da dođu na prosvjed u Zagreb

Milan Bandić odvojio je 8000 kuna novca od kampanje i dao za prijevoz radnica Dalmatinke Nove kako bi došle u Zagreb na prosvjed...
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Milan Bandić je 8 tisuća kuna novca od kampanje dao za troškove prijevoza radnica Dalmatinke Nove. Platio im je put u Zagreb kako bi prosvjedovale ispred Viskog trgovačkog suda.
- Nazvali smo jednog našeg dobrog poznanika i zamolili ga da stupi u kontakt sa Bandićem. Dobio je odgovor kako neće biti problema - pričaju radnice.  Predsjednica nezavisnog sindikata Dalmatinke, Iva Radonja kaže kako ovo nije predizborna kampanja nego lijepa gesta u teškoj situaciji.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lexus 26.11.2009.

    koje to osobe daju minuse očito šupčine koje iamju svezane oči i koje kao da nečuju sto to đubre pokvarneo radi i govori.

  • rođin rođo1 25.11.2009.

    lako je tuđim kuvcem tući po gloginjama.raspali koliko volja neboli............

  • spiderman 25.11.2009.

    Ovo je samo dokaz da se Milan Bandić koristi poplulističkim metodama koje odlikuju boljševike, ali i njegovog mentora i suborca DRIVU. Ovakvim metodama subverzivnog djelovanja se koriste ljudi poput nekakvog balkanskog Chaveza. Za mene ponašanje Milana Bandića je posljedica njegove bolesne psihe, on jednostavno graniči sa ludilom. Pitanje je samo do kuda misli ići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare