To je to što me zanima!

Bandić: Isprika za ono što nisam kriv, ali kriv sam za sve

Gradonačelnik je opovrgnuo da je igralište u Trnskom dao Zlatku Mateši: Gradski ured je napravio ugovor na svoju ruku kojeg ja nisam potpisao. Danas ću ga poništiti
Vidi originalni članak

Iako mediji već danima pišu o tome kako je Milan Bandić igralište za djecu i rekreativce u Trnskom dao Zlatku Mateši, gradonačelnik je to opovrgnuo. Uvjerava kako je za cijelu priču saznao tek u ponedjeljak te se već u utorak u 8 sati sastao s predstavnicima mjesnog odbora i gradske četvrti Trnsko.

- Gradski odbor za sport i kulturu je na svoju ruku napravio ugovor, koji ću ja danas poništiti. Nisam ga potpisao. Hvala Bogu da ga nisam potpisao. Sad ću ga opozvati - odlučan je bio Bandić. Po igralištu su s njim prošetali i stanari te su prigovorili na rasvjetu, koja nije funkcionalna. Gradonačelnik je obećao riješiti problem isti dan.

Gradski odbor za sport i kulturu je na svoju ruku napravio ugovor, koji ću ja danas poništiti, kaže Bandić

- Doći će radnici iz Elektre i spojiti rasvjetu s igrališta na javnu rasvjetu. Neće sad svijetliti, svijetlit će po raku, kad treba da svijetli - pojasnio je Bandić. Još se jednom ispričao zbog propusta oko davanja betonskog igrališta u zakup.

- Još jednom moja isprika za ono što nisam kriv, ali kriv sam za sve. Idemo raditi - opravdavao se gradonačelnik i istaknuo kako više nikad niti jedan ugovor neće biti potpisan bez suglasnosti gradonačelnika, mjesnog odbora i gradske četvrti.

Gradski ured za sport je "na svoju ruku" raspisao natječaj te prostor dao u zakup tvrtki Klompa, čiji je osnivač tvrtka Dva Z u vlasništvu Zlatka Mateše, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i njegova sina Zlatka. Mateša je ondje trebao podići montažni balon vrijedan 880 tisuća kuna te u narednih deset godina ne bi plaćao ni kune zakupnine. No, ako je suditi po gradonačelnikovom obećanju, svi su ti planovi sada propali.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • pildek 28.03.2012.

    Niti Miki, niti Jaca, Niti Mesić, niti . . . nikad ništa neznaju, dok to ne otkriju novinari. Zato su novinari uvijek takvima krivi za sve. Sve otkriju javnosti, pa im je frka i krenu "obrazloženja".

  • dahhmal 28.03.2012.

    Taj ništ ne zna pa kaj onda radiš

  • vilim 27.03.2012.

    Koji je ovo licemjer??, nije znao da je "neko" u ime Gradskog odbora za sport i kulturu ugovorno besplatno predao javni prostor Mateši za privatni biznis !!!. Ista stvar se već dogodila na Trgu B. Jelačića s onim šatorom, i tada nije znao tko je iznajmio javni prostor ??? Građani Zagreba !!! Izdržimo još malo ,a onda ovom notornom kriminalcu kojem već Bajić dahće za vratom i čeka povoljan trenutak da ga transportira u Remetinec pokažimo na izborima crveni karton i spriječimo daljnu pljačku poreznih obveznika , devastaciju javnih površina , namještanju poslova prijateljima i "prijateljima prijatelja" zaustavimo ovu štetočinu koja nam uništava grad !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare