Obavijesti

News

Komentari 14

Bandić: Isprika za ono što nisam kriv, ali kriv sam za sve

Bandić: Isprika za ono što nisam kriv, ali kriv sam za sve
8

Gradonačelnik je opovrgnuo da je igralište u Trnskom dao Zlatku Mateši: Gradski ured je napravio ugovor na svoju ruku kojeg ja nisam potpisao. Danas ću ga poništiti

VIDEO

Iako mediji već danima pišu o tome kako je Milan Bandić igralište za djecu i rekreativce u Trnskom dao Zlatku Mateši, gradonačelnik je to opovrgnuo. Uvjerava kako je za cijelu priču saznao tek u ponedjeljak te se već u utorak u 8 sati sastao s predstavnicima mjesnog odbora i gradske četvrti Trnsko.

- Gradski odbor za sport i kulturu je na svoju ruku napravio ugovor, koji ću ja danas poništiti. Nisam ga potpisao. Hvala Bogu da ga nisam potpisao. Sad ću ga opozvati - odlučan je bio Bandić. Po igralištu su s njim prošetali i stanari te su prigovorili na rasvjetu, koja nije funkcionalna. Gradonačelnik je obećao riješiti problem isti dan.

Gradski odbor za sport i kulturu je na svoju ruku napravio ugovor, koji ću ja danas poništiti, kaže Bandić

- Doći će radnici iz Elektre i spojiti rasvjetu s igrališta na javnu rasvjetu. Neće sad svijetliti, svijetlit će po raku, kad treba da svijetli - pojasnio je Bandić. Još se jednom ispričao zbog propusta oko davanja betonskog igrališta u zakup.

- Još jednom moja isprika za ono što nisam kriv, ali kriv sam za sve. Idemo raditi - opravdavao se gradonačelnik i istaknuo kako više nikad niti jedan ugovor neće biti potpisan bez suglasnosti gradonačelnika, mjesnog odbora i gradske četvrti.

Gradski ured za sport je "na svoju ruku" raspisao natječaj te prostor dao u zakup tvrtki Klompa, čiji je osnivač tvrtka Dva Z u vlasništvu Zlatka Mateše, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i njegova sina Zlatka. Mateša je ondje trebao podići montažni balon vrijedan 880 tisuća kuna te u narednih deset godina ne bi plaćao ni kune zakupnine. No, ako je suditi po gradonačelnikovom obećanju, svi su ti planovi sada propali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.