To je to što me zanima!

Bandić: Ja sam svoju imovinu krvavo stekao, poštujte to...

Nemojte me, nemojte se šaliti, lijepo vas prosim, Bandićeva je reakcija na sumnje da je prikriveni vlasnik triju stanova i garaže u vrijednosti od oko 3,3 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Nemojte me, nemojte se šaliti, lijepo vas prosim, reakcija je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na sumnje da je prikriveni vlasnik triju stanova i garaže u Zagrebu u vrijednosti od oko 3,3 milijuna kuna.

Županijski sud u Zagrebu na te je nekretnine prošle godine stavio zabilježbu temeljem zahtjeva USKOK-a u sklopu akcije Agram zbog sumnje da stanovi nisu u vlasništvu tvrtki koje su ih gradile, već da iza svega stoji prvi čovjek Zagreba, javlja HRT.

- Vi mene zafrkavate, pustite me da radim svoj posao. Budite ozbiljni, uozbiljite se. Gradonačelnik ima svoju imovinsku karticu objavljenu na internetu i pustite me na miru da radim svoj posao, ja vas lijepo molim. Sve ostalo je plod vaših špekulacija. I pozdravite urednike. Malo počuvajte dostojanstvo gradonačelnika. Ja sam svoju imovinu krvavo stekao, imam 7000 kuna kredit i poštujte to, ja vas molim. Budite malo u mojoj koži. Malo dostojanstva neće svima škoditi, nije naodmet, jel'da?... Opet vi, pilate opet... Pa kako imate dušu? Gdje vam je duša, Hvala vam lijepa, pozdravite urednike, - kazao je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • bosaaanac 29.11.2015.

    Još ga nije sram! Mislim da Zagreb ovako nešto nije zavrijedio i zato kad bude izricanje kazne nadam se maksimalnoj kako bi se Zagreb oporavio financijski,kultorološki,izgledom.

  • georgia 29.11.2015.

    ha,ha,ha...koji komedijaš...

  • zagabrija 29.11.2015.

    ...reče Bandić i ostade živ !

Komentiraj...
Vidi sve komentare