To je to što me zanima!

Bandić: Na Hanžeku očekujem Sandru Perković ali i Blanku

Na parku Mladosti obnavljaju se atletske staze, što je preduvjet da se početkom rujna održi Hanžekovićev memorijal. Rok za završetak radova je 20. kolovoza
Vidi originalni članak

Svaka tri do četiri dana ćemo obilaziti atletsku stazu i provjeravati kako radovi napreduju. Poduzeti ćemo sve da se staze saniraju i dovedu u red. Tako je Milan Bandić opisao radove na Mladosti koji su preduvjet za održavanje već tradicionalnog Hanžekovićevog memorijala početkom rujna. 

-  Očekujemo Sandru Perković i, ja se nadam, Blanku Vlašić. Želimo da rezultati budu vrhunci i da zagrebačka publika uživa. Brojimo dane dok ne bude gotovo - rekao je Bandić. Napravio je cijeli krug oko staze i ispitivao o svakom detalju.

- Prije dvije godine su također ovdje bili radovi. Gotovi su bili u tjedan dana. Ovaj put smo ih produžili, tako da neće biti potrebe za novima u narednih pet, šest do deset godina. Rok za završetak je 20. kolovoza - rekao je Siniša Ergotić, direktor hrvatske atletske reprezentacije. U tijeku je izrezivanje i skidanje slojeva staze na mjestima gdje su uočena oštećenja. Također se radi na izgradnji nove staze za skok u dalj i nove staze za trening.

- Na ovom neće stati sigurno. Na Sveticama treba obnoviti atletsku stazu - poručila je Ivana Brkljačić, bivša prvakinja u bacanju kladiva.  Ukupna cijena radova iznosi 2, 040.937, 50 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • libeluli 03.08.2012.

    Najbolji su mi komenatari i ocjene rada Zagrebčana, ali sta vrijedi kad je čovjek od kova, kad te netko pljune okreni i drugi obraz...samo tako ostaješ na vlasti...

  • Car Mrgud 01.08.2012.

    A mi, zagrepčani i hrvati, očekujemo da nestaneš...koga boli koga ti očekuješ...da si vodio grad,a ne svoje pleme, većina bi molila da dođe na hanžeka...kaj je najgore, ti pojma nemaš ko je Hanžeković...briši dole...!

  • Šarlota 01.08.2012.

    Pa dobro, kamo on stavlja i troši taj silni novac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare