Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Bandić: Na Hanžeku očekujem Sandru Perković ali i Blanku

Na parku Mladosti obnavljaju se atletske staze, što je preduvjet da se početkom rujna održi Hanžekovićev memorijal. Rok za završetak radova je 20. kolovoza

Slavko Midžor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
5 komentara

Svaka tri do četiri dana ćemo obilaziti atletsku stazu i provjeravati kako radovi napreduju. Poduzeti ćemo sve da se staze saniraju i dovedu u red. Tako je Milan Bandić opisao radove na Mladosti koji su preduvjet za održavanje već tradicionalnog Hanžekovićevog memorijala početkom rujna. 

-  Očekujemo Sandru Perković i, ja se nadam, Blanku Vlašić. Želimo da rezultati budu vrhunci i da zagrebačka publika uživa. Brojimo dane dok ne bude gotovo - rekao je Bandić. Napravio je cijeli krug oko staze i ispitivao o svakom detalju.

- Prije dvije godine su također ovdje bili radovi. Gotovi su bili u tjedan dana. Ovaj put smo ih produžili, tako da neće biti potrebe za novima u narednih pet, šest do deset godina. Rok za završetak je 20. kolovoza - rekao je Siniša Ergotić, direktor hrvatske atletske reprezentacije. U tijeku je izrezivanje i skidanje slojeva staze na mjestima gdje su uočena oštećenja. Također se radi na izgradnji nove staze za skok u dalj i nove staze za trening.

- Na ovom neće stati sigurno. Na Sveticama treba obnoviti atletsku stazu - poručila je Ivana Brkljačić, bivša prvakinja u bacanju kladiva.  Ukupna cijena radova iznosi 2, 040.937, 50 kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message