To je to što me zanima!

Bandić neće biti sahranjen u Aleji velikana: 'Bit će među građanima, baš kako je i živio'

Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević rekla je da će gradonačelnikovo posljednje počivalište biti na grobnom mjestu "među građanima, kako je i živio"
Vidi originalni članak

Svečana komemoracija u povodu smrti gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Milana Bandića bit će u utorak, 2. ožujka, s početkom u 11 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu, a posljednji ispraćaj bit će u srijedu, u 12 sati, na gradskom groblju Mirogoju, priopćeno je danas iz Grada.

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo je Milan Bandić 

Kako doznaje N1 od zamjenice gradonačelnika Jelene Pavičić Vukičević, Milan Bandić ipak neće biti pokopan u Aleji velikana na Mirogoju, nego na grobnom mjestu “među građanima, kako je i živio”, rekla je.

OPRAŠTAJU SE OD GRADONAČELNIKA Fontane svijetle u čast Milana Bandića, ljudi ostavljaju svijeće

- Danas smo i bili na groblju i u dogovoru s obitelji, mislim da smo odabrali jednu lijepo i prikladno mjesto za funkciju i velićinu osobe - poručila je Pavičević Vukičević za RTL Danas

Idi na 24sata

Komentari 107

  • breva 02.03.2021.

    Koliko tuge za jednim lopovom, Što će sad Kozari bokovi i ini marginalni kvartovi koji su mu bili izborna baza, tko će im sad piste raditi od blatnih aleja,

  • Maxitron 01.03.2021.

    Dobro ko tu koga??? Lovrić melje jedno a ova laprdaljka nekaj sasvim drugo. Dajte prestanite više od te lopine delati heroja. Čak je i sutkinja ekspresno obustavila postupak protiv njega i kaj sad??? De je lova kaj je zamračil on i kriminalna družina??? Kolko je poznato pokojnikov imetak nasljeđuje rodbina pa izgleda da se baš dobro pobrinul da bezbrižno prožive ostatak života s našom lovom. Bravo hrvatsko pravosuđe!!!!! Hrvatsko pravosuđe,hmmm??????? Kaj i toga ima.????  a da,ali samo za stoku sitnog zuba koji ekspresno završavaju u buksi bez puno ali i zašto. Jednostavno ogavno.

  • Štrumfeta6 01.03.2021.

    hoće li ga pokopati u onim skupim cipelama sa kojih je skinuo etiketu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare