To je to što me zanima!

Bandić: Nećemo tu o izborima, došao sam s društvom na pivo

Dani piva: Nakon šetnje Bandić je sa društvom otišao u Šumarski kutić na pivo. Tu ga je dočekao župan Ivan Vučić. Nazdravili su pivom. Probao je i indijske delicije
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak navečer je posjetio Dane piva. Dočekao ga je karlovački gradonačelnik Damir Jelić, dogradonačelnica Marina Kolaković i ostali. Prošetao se gradom, a s njime su se htjeli upoznati djeca, mladi, stari… Rukovao se sa brojnim građanima. Dok je šetao manifestacijom brojni ugostitelji su mu ponudili razne delicije koje je rado probao.

Nakon šetnje Bandić je sa društvom otišao u Šumarski kutić na pivo. Tu ga je dočekao župan Ivan Vučić. Nazdravili su Karlovačkom pivom i ubrzo krenuli prema šatoru Karlovačke pivovare. Putem ga je zaustavio ugostitelj koji prodaje indijske delicije. Bandića je upoznao s izradom hrane koju je probao i rekao da je jako ukusna. Čak su se i bajkeri htjeli slikati s Bandićem. Na novinarska pitanja o izborima samo je rekao:

- Nećemo sada o tome, sada sam došao na pivo. Došao sam se družiti sa svojim prijateljima. Volim posjetiti ovakve manifestacije. Zadovoljan sam kako moj prijatelj Damir Jelić ovdje radi dobar posao. Nadam se da će i naš Bundek fest dočekati 25. godinu kao što su i karlovački Dani piva.

Nakon obilaska Bandić je sa svojim domaćinima nastavio druženje u šatoru Karlovačke pivovare uz pivo i večeru.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • MOSTARACcro 03.09.2011.

    taće im Indijske delicije. lol pored Hrvatskih pršuta.. oni Indijske delicije,Bogati jada...xD

  • PrljavoKazaliste 03.09.2011.

    nebi on trebal pit. poznato je da ima problema s alkoholom. u stvari-nema on problema ako ga ne konzumira. jer kad pije, onda radi nepodopstine i ljudi gube poso radi njega. Ja sam milili da jos ide na sastanke AAA

  • pitur 03.09.2011.

    Covik na pivu posa,a vi ga odmah "ubijate" komentarima!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare