To je to što me zanima!

Bandić: Nemam kompleksa pa ne bježim ni od Karamarka

Da je došao premijer Milanović, sjedio bih i s njim, nemam tog kompleksa, rekao je Bandić kada su ga pitali o druženju s Tomislavom Karamarkom na Biloj noći
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je obišao kompleks Paromlin. Rekao je da će statistički izračun koji je Grad naručio od Arhitektonskog fakulteta pokazati što će biti s Paromlinom. Analiza će biti gotova oko 24. veljače, a struka će, tvrdi gradonačelnik, odlučiti hoće li se građevina srušiti i napraviti njezina replika ili će se sanirati. 

Zašto bih od Karamarka bježao? Da je došao premijer Milanović, sjedio bih i s njim, kaže Bandić

Bandić je novinarima prokomentirao i svoje pojavljivanje na 'Biloj noći' gdje se družio s Tomislavom Karamarkom i nagađanja da je zapravo HDZ-ov kandidat za gradonačelnika. Rekao je da je dovoljno uljudan da tradicionalno ode na Bilu noć, a neće, tvrdi, ni od koga bježati.

- Zašto bih od Karamarka bježao? Da je došao premijer Milanović, sjedio bih i s njim, nemam tog kompleksa. To je isto plod preidzborne kampanje i guranje mojih dojučerašnjih drugova kako mene HDZ podržava. Mislim da su ta komunistička vremena iza nas da se vodi računa tko s kim sjedi - rekao je Bandić i dodao da živimo u demokratskom Zagrebu. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • user_140683 23.02.2013.

    Bandić je lukavac koji bi i dušu prodao vragu samo da ostane gradonačelnik,

  • Rinna 18.02.2013.

    Zadnja slika ga vjerno dočarava.Prava slika za predizbornu kampanju-on i iza njega ovaj krš i lom.Sve što je "on gradio" (a njegov udio je "samo" odabir izvođača i dobavljača) na ruševnom je temelju,jer ima neku mutnu pozadinu.Iza svakog projekta je njegova korist,korist njegovih ulizica i naš novac.Usput,s obzirom na pojedina međusobna prepucavanja, gdje će onda ti kumovi i rođaci?

  • Zmar116 17.02.2013.

    Ma najbolji političar operativac na terenu šta ga Hrvatska ima...Em je narodni čovjek,em brz kad treba biti brz,em ispari kad treba ispariti...Ma Miki legenda si sto posto...Nikad mi nisi bio nešto baš posebno drag,ali kad vidim ove druge tri koplja si iznad njih.Na kraju krajeva sa tobom nikad nije dosadno......

Komentiraj...
Vidi sve komentare