To je to što me zanima!

Bandić nikoga nije slušao, a sada je "potonuo kao Titanik"

Bandić je u četiri izborne jedinice osvojio svega 24.000 glasova, od kojih 17.000 u Zagrebu. Najvažniji razlog za njegov neuspjeh je i to da više nema potporu SDP-a
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još je u srpnju 2010. godine govorio kako svoj kapital od 300.000 glasova u prvom i 900.000 glasova u drugom krugu predsjedničkih izbora neće baciti u vodu, jer nije baš toliki politički farizej. Već je time dao naslutiti kako se namjerava kandidirati na parlamentarnim izborima 2011. godine. Ipak, na parlamentarnim izborima u nedjelju doživio je najveći politički neuspjeh u svojoj političkoj karijeri, piše Jutarnji list. Dodaju i kako je njegov bliski suradnik Pavle Kalinić nakon debakla izjavio da su "ispali kao Titanik".

Bandić je u četiri izborne jedinice osvojio svega 24.000 glasova, od kojih 17.000 u Zagrebu. Najvažniji razlog za njegov neuspjeh je i to da više nema potporu SDP-a, svoje bivše stranke. Dio njegovih suradnika kao još jedan od razloga Bandićeva pada navodi i njegovu tvrdoglavost. Istaknuli su da su mjesecima gledali istraživanja koja su mu davala mizerne šanse i nijedan mandat za ulazak u Sabor, ali Bandić i dalje nije htio odustati. Kažu kako je jednako bilo i na predsjedničkim izborima. 

Ipak, ljudi koji Milana Bandića znaju više od 20 godina kažu kako on nije uvijek bio takav, već da je oduvijek bio radnik i čovjek od terena. 

Samo do predsjedničke kampanje Bandić je navodno 250 puta prijavljen Uskoku zbog raznih afera. Ukoliko ga svrgnu s mjesta gradonačelnika Bandić bi navodno na lokalne izbore mogao izaći sa strankom koju planira osnovati.

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Boy X 08.12.2011.

    Bilo bi vrijeme Badiču da napustiš fotelju,da se kasica počne puniti jer ispraznio si je debelo.

  • AndreaKusic 07.12.2011.

    a tek koliko ih u holdingu treba smijenit s izmisljenim rdnim mjestima i sta poštene radnike omalovazavaju bolje da ne pricam dalje

  • klamerica 07.12.2011.

    Badniću..bandiću....povuci se!

Komentiraj...
Vidi sve komentare