To je to što me zanima!

Bandić o aferi Strojarska: Grad Zagreb je čist k'o gorska suza

Što mi imamo s privatnim investitorom kojem smo izdali papire da radi svoj posao? Ako odudara od izdanog glavnog projekta, odgovarat će investitor, kaže Bandić
Vidi originalni članak

Grad Zagreb je sve napravio u skladu sa zakonskim propisima, sada su na potezu resorno ministarstvo i inspekcija, rekao je u četvrtak zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Tako je naime komentirao činjenicu da je inspekcija Ministarstva graditeljstva zatvorila južni dio gradilišta u Strojarskoj ulici u Zagrebu, gdje investitori, tvrtka VMD Promet i Nadbiskupija zagrebačka, grade stambeno-poslovni kompleks. 

Inspektori su naime, prema pisanju medija, utvrdili da je na sjevernom gradilištu sve po propisima, ali da na južnom dijelu nije dobivena potvrda glavnog projekta za gradnju.

'Za odstupanja pitajte investitora'

- Što mi imamo s privatnim investitorom kojem smo izdali papire da radi svoj posao? Ako odudara od glavnog projekta kojeg je Grad izdao, odgovarat će investitor. Svi imovinsko-pravni poslovi su riješeni, na temelju toga smo i izdali glavni projekt. A da li je došlo do odstupanja, to pitajte investitora. Grad Zagreb je tu čist k'o gorska suza - rekao je u petak Bandić. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • zng108 26.01.2013.

    jadan bandic nema pojma a mlatnio je pare od popova i strpo u dzep lopov teski to treba istraziti

  • Hasenfefer 25.01.2013.

    Da Bandiću, popravak me je koštao 4.000 kuna. Da tebi pošaljem račun, koliko sam shvatio sve češ ti. Ni ne znaš koliko si u pravu. lp Marsovac

  • Hasenfefer 25.01.2013.

    buuuuuuuuuuuuuuu. Bandiću di ti je snijeg. Ti uopće ne kužiš da se nikada i nije radilo o snijegu. Snijeg je u ovoj priči potpuno nevažan. Važno je bilo vidjeti kako gradonačelnik i preskupi ured za prirodne katastrofe djeluju kada se u gradu pojavi izvanredna situacija. Dobro 50 cm snijega ipak ne mogu nazvati izvanrednom situacijom jer je dovoljno bilo pozvati ljude da jedan do dva dana ostanu doma. To što je potpuni kaos izazvan bez potrebe zbog nesposobnosti gradske vlasti što je uzrokovalo što me najviše muči bespotrebne ljudske žrtve (jel jedan idiot zbog izbora pokušava pričati bajku kak je super u Zagreblandu), a o ozljeđenima, šteti na limu ljubimaca, potrošenom benzinu, živcima neću sada. Evo meni je pregorila lamela kvačila, oliti kuplunga. Razlog preduboki snijeg, i moji mehaničari kažu da nisam jedini (o rupetinama po kojima se vidi kako Bandić ceste jako kvalitetan posao delaju (mislim 1 metar duboka rupa, pa di je asfalt) nije ni čudo kaj mehaničari imaju toliko posla. Misli ove ulice su postale opasne i za pješake i konjanike i bicikliste. Kaj Haso dela. A da skuplja dijelove iza tramvaja. KATASTROFA NEVIĐENIH RAZMJERA BY MILAN BANDIĆ A možda su u šumi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare