To je to što me zanima!

Bandić o Bernardiću: Što više kandidata dogodine to bolje

FDGD
Vidi originalni članak

Gradonačelnika Milana Bandića u srijedu su novinari upitali o incidentu u parku Maksimir. Njegov 'tjelohranitelj' Ljutić navodno je napao aktiviste Građanske akcije.

- U utorak sam pet sati dijelio grah i nisam vidio što se okolo događalo. Bole me križa i jutros sam morao na inekciju - potužio se Bandić.

Upitali su ga i o najavljanoj kandidaturi za gradonačelnika Davora Bernardića.

- Što više kandidata dogodine to bolje - kratko je rekao Bandić, koji je obišao novouređene klinike veterinarskog fakulteta u Zagrebu.

- Klinike veterinarskog fakulteta u Zagrebu bit će centar izvrsnosti u regiji - kazao je zagrebački gradonačelnik. 

Za novouređene operacijske sale Grad je dao oko sedam milijuna kuna, a Sveučilište i Veterinarski fakultet oko 15 milijuna kuna.

- Sad sve možemo napraviti. Možemo raditi i operacije kralježnice i oka, a možemo operirati i konje. Prije je bilo problem jer nismo imali opremu za operacije. Tu ćemo moći liječiti i policijske i službene pse - kazao je prof. dr. Dražen Matičić.

Nabavili su razne uređaje, no nedostaje im još CT. Imaju desetak operacija na dan. Nedavno su operirali lava u Osijeku te aligatora, veliku kornjaču i zmiju iz zagrebačkog ZOO-a. U novoj operacijskoj sali za konje imaju veliku dizalicu. Operirali su konja starog 22 godine iz Udruge krila za terapijsko jahanje. Iz ergele Đakovo doveli su dva kona na kastraciju zbog prevencije naslijedne bolesti.

- U lipnju slijedeće godine dolazi nam europska komisija na procjenu fakulteta. Prođemo li, bit ćemo jedini fakultet u regiji koji ima dozvolu za edukaciju na Europskoj razini - kazao je Tomislav Dobranić, dekan Veterinarskog fakulteta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Car Mrgud 02.05.2012.

    Procesuiranje,pod uvjetom da je ovo uopće država,treba ići ovim redosljedom: bajić,ministar pravosuđa bivši,sadašnji,kompletno sudstvo (ustavno i vrhovno) i tek onda ovaj pridošli uništavatelj i devastator.A taj bi trebao bit prvi u donekle normalnoj državi,kao npr. Kongo ili Somalija.

  • vectrav6 02.05.2012.

    Mislim da moj glas nece dobit ni Bandic, niti itko iz SDP-a jer su se sad u kratkom vremenu pokazali kakva su stranka, a lopovski HDZ pogotovo..tj nezam dal se vise uopce isplati izaci na izbore i trosit svoje dragocjeno vrijeme za lopove i lasce

Komentiraj...
Vidi sve komentare