To je to što me zanima!

Bandić o istrazi Mamića: Što bih sad trebao, dati - ostavku?

Neka svatko radi svoj posao,to nije moje da komentiram. Ja sam ponosan na to što sam peti počasni predsjednik Dinama, komentirao je zagrebački gradonačelnik
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić počasni je predsjednik Dinama i "mecena" hrvatskog prvaka pa nije mogao izbjeći pitanja o istrazi koju PN USKOK provodi nad braćom Mamić, Damirom Vrbanovićem i hrvatskim prvakom.

- Neka svatko radi svoj posao, to nije moje da komentiram - rekao je kratko gradonačelnik.

- Nije moje da ja komentiram. Što bih sad trebao - dati ostavku? Ja sam ponosan na to što sam peti počasni predsjednik Dinama. Ali imam hajdučko srce i Dinamovu dušu - dodao je.

Bandić je rekao da to što je počasni predsjednik Dinama nema veze s optužbama koje je iznio USKOK.

Zagrebački i splitski nogometni klub Bandić je povezao i pričom oko svastikom koja je uoči reprezentativne utakmice s Italijom osvanula na Poljudskom stadionu.

-Obično one koji održavaju travu treba pitati tko je nacrtao svastiku. Ja ne znam tko tamo održava travu, ali znam tko održava u Dinamu. I da se u Dinamu to dogodilo, ujutro bi se otkrilo tko je to napravio. Nitko ne bi izlazio iz uprave Dinama dok se to ne riješi - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • japanokinez 03.07.2015.

    Kakvi likovi, daš mu da barata sa milijardama i oni si ih prvo ubarataju sebi. Koliko će te biti mali još ni sami ne znate.

  • Kiklopp 02.07.2015.

    Đabe me "ispoštuješ" što sam rekao da ovi s čela ulaze sa 15-20 profila i sami sebi nalupaju plusiće jer toliko glupih nema da bi takvi glupi komentari dobili toliko lajkova... Znamo i koji su to sa puno profila tu.. Nije ih teško ni skužiti jer uvijek istu spiku i demagogiju imaju.

  • dektivazagreb 02.07.2015.

    Ovu drzavu su opljackali Hercegovci iz Hdz.a ,a ova dvojca su vrh ,,,,,,,,,,,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare