To je to što me zanima!

Bandić opet dobio medvjedića: Posjetio ga i izbornik Dalić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na pitanje zašto mu nosi medvjedića, savjetnik predsjednice Tomislav Madžar rekao nam je zato što ga on pokloni u humanitarne svrhe. Zagrebačkog gradonačelnika sinoć je posjetio i izbornik Zlatko Dalić
Vidi originalni članak

Kao i prošle godine, kad je u bolnici bio zbog bruha, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović poslala je Milanu Bandiću medvjedića u bolnicu kojim mu je poželjela brži oporavak. Sinoć ga je posjetio savjetnik predsjednice Tomislav Madžar, koji je zagrebačkom gradonačelniku donio medvjedića, javlja RTL. Kako navode, Bandića je u bolnici posjetio i izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ZADRŽALI GA U BOLNICI Pozlilo mu je na večeri: 'Brzo će on van, Bandić je neuništiv'

Tomislav Madžar je i jučer rekao kako će Bandiću nositi medvjedića, a na naš upit zašto baš medvjedića rekao je: “Zato što ga on onda pokloni u humanitarne svrhe. Tako razveselim njega, a onda on djecu”. 

U ponedjeljak se u Zagrebu otvara spomenik Franji Tuđmana, a Bandić je ranije najavio dolazak na otvaranje spomenika.

MALO SU SE I ŠALILI Plenković posjetio Bandića na Jordanovcu: 'Čini mi se dobro'

Bandić je u bolnici na Jordanovcu završio zbog plućne embolije u petak navečer. Te večeri se, između ostalog, družio s bivšim ministrom Draganom Primorcem. 

BANDIĆEV ZDRAVSTVENI KARTON Imao je moždani, ugradili mu stent, operirao je sinuse i bruh

- Bili smo na domjenku Hrvatsko-izraelsko poslovnog kluba. Pozdravili smo se i iako je došao sa štakom, nije želio sjesti. Dobro se držao. Tijekom večeri sam čuo od njegovih suradnika da je završio u bolnici i ponudio sam svoju stručnu pomoć - ispričao nam je Primorac.  Bandić je na intenzivnoj skrbi, a tamo bi trebao ostati barem tjedan dana. 

Inače, dok će Bandić biti u bolnici, mijenjat će ga zamjenica Jelena Pavičić-Vukičević, koju je Bandić ovlastio da bude privremena gradonačelnica u slučaju da je on spriječen obavljati dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • Crni Roko 10.12.2018.

    Tko bude zadnji neka ugasi svjetlo...

  • moreuduši 10.12.2018.

    Jedina bolnica gdje spada ova lopina se nalazi u Svetošimunskoj ulici.

  • Zorba 09.12.2018.

    Koje budalastine: Bandic, izaslanik, medvedic, humanitarnost (s medvedicem), spomenik... Brate Hrvate, kad cemo se iskobeljati is ove kome?

Komentiraj...
Vidi sve komentare