To je to što me zanima!

Bandić platio 12.000 kn kazne: Osim plaće primao i naknadu

Povjerenstvo za sukob interesa mu je odredilo 12.000 kazne jer je primao naknadu kao Predsjednik Turističke zajednice Grada Zagreba pored plaće koju prima
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odredilo je kaznu od 12.000 kuna Milanu Bandiću, koju mora platiti u četiri rate, jer je uz plaću gradonačelnika primao i naknadu kao predsjednik Turističke zajednice Grada Zagreba, piše HRT.

Olakotna mu je okolnost što je vratio naknade. On vjeruje kako su propust napravile stručne službe. 

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor kaže kako je zanimljivo da su pitanje sukoba interesa gradonačelnika Bandića inicirali zastupnici u Skupštini koji su imali većinu kada se to događalo.

Povjerenstvo još odlučuje jesu li u sukobu interesa dva zamjenika ministara, gradonačelnik Splita te šibensko-kninski župan.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Boy X 11.06.2014.

    To je radnja; ako ide ide,ako nejde nejde.Bandičevo (kao i obično poštenje),dobar i uigran glumac.Ali kada če konačno javnost otkriti što je njegov cilj?Uskoro če se vidjeti.

  • ilmare 10.06.2014.

    "Sve pošteno " ...Kako da ne ... I naša Visković ,kad se kandidirala za gradonačelnicu uz izreku :Pošteno....

  • MladenSlužbeni 10.06.2014.

    gospodo novinari ajde se dogovorite čija je vijest toćna jer upravo sam na dnevniku RTL čuo da je platio kaznu 15,000 a ovdje piše 12,000 i mome vjerovati oni koji pišu u novinama ili televiziji moj je zaključak ni jednima ni drugima sve dok se ne budu razlkovali u točnim podacima a ne netočnim

Komentiraj...
Vidi sve komentare