To je to što me zanima!

Bandić poručio sucu: Pustite sve ove ljude, mene zatvorite

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sve ovo je napravljeno kako bi se spriječio moj uspjeh na parlamentarnim i predsjedničkim izborima, rekao je Milan Bandić sucu istrage na kraju ročišta
Vidi originalni članak

Milan Bandić je, neslužbeno doznajemo na kraju ročišta kod suca istrage imao emotivni istup. Rekao je sucu da mu je iznimno žao ovih ljudi oko njega te ga je zamolio da ih pusti da rade, a njega zatvori.

- Ako nekog ovdje treba zatvoriti, onda zatvorite mene, a pustite sve ove ljude. Sve ovo je napravljeno kako bi se spriječio moj uspjeh na parlamentarnim i predsjedničkim izborima - rekao je Bandić tijekom istražnog ročišta na kojem se  odlučivalo o Uskokovom zahtjevu za njegovim pritvorom. 

Podsjetimo, sudac je za Milana Bandića i 11 okrivljenika odredio istražni zatvor od 30 dana. No, prihvatio je jamčevinu od 7,5 milijuna kuna koju je ponudio Petar Pripuz, te će njega, kad odluka bude pravomoćna i nakon što uplati taj iznos, pustiti da se brani sa slobode. 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • Satara1123123 23.10.2014.

    bravo

  • 22.10.2014.

    Sa toliko velikim proračunom BILO TKO da je umjesto njega gradonačelnik mogao bi kupiti udžbenike osnovnoškolcima. Ovo je upućeno štovateljima lika i djela M.B. koji su se uhvatili njegovog "dobrotvorstva" i udžbenika.

  • 22.10.2014.

    "Pustite sve ove ljude, mene zatvorite!" Kako prozirno!!!! drugim riječima, pustite ih da na miru unište sve dokaze!

Komentiraj...
Vidi sve komentare