To je to što me zanima!

'Bandić se kandidirao da pobjegne iz teške situacije'

Zoran Milanović poručio je Milanu Bandiću da će Josipović pobijediti na predsjedničkim izborima. Dodao je da SDP više nije odgovoran za njega
Vidi originalni članak

Pokušavao sam izbjeći sukob s Bandićem dvije i pol godine. Naš sukob nije osoban već je riječ o sukobu zakona i bezakonja, rekao je za HTV predsjednik SDP-a Zoran Milanović i dodao kako vjeruje da će predsjednički kandidat njegove stranke Ivo Josipović pobijediti Milana Bandića na predsjedničkim izborima. Naglasio je da se Bandić kandidirao kako bi pobjegao od teške financijske situacije u Gradu i blagajni Holdinga. Dodao je da SDP više nije odgovoran za eventualne loše Bandićeve poteze.
- Ja u ovoj situaciji ne mogu ništa. On više nije član stranke - istaknuo je. Na Bandićev komentar kako je neodlučan političar, Milanović je odgovorio.
- Zgodno da to dolazi od čovjeka koji nema stajalište ni o čemu. Na dvije konvencije stranke sam ga pobijedio, a nikad se nisam hvalio s tim.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vilhelm 07.11.2009.

    Jadno je to stranka je Bandiča uzdigla i on joj okreče leđa kada se malo podkžio. Znate vi onu staru poslovicu POMOZI SIROTU NA SVOJU SRAMOTU

  • dusansk 07.11.2009.

    Zorane Milanoviću, da ste pametni pustili bi nekog pametnijeg ili bar snalažljivijeg da vodi stranku, jer HDZ nikad nije gore stajao a vi to neznate iskoristiti i uzeti vlast u svoje ruke...Još na prošlim izborima počeo sam sumnjati u vas jer je prvo bio Jurčić kandidat za premijera da bi ga vi potom zamjenili u pokušaju da postanete premijer....Puno pričaš, a malo radiš !!!

  • drug Tito_1 07.11.2009.

    Milanoviću, tvoja djela ne govore ništa, zato pusti druga Bamdića da djeluje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare