To je to što me zanima!

Bandić tri dana nakon potresa kupuje zemlju od Šelendića?!

Prodavatelj je Josip Šelendić, sin poduzetnika Željka Šelendića od kojeg je Bandićeva žena za 1500 eura po kvadratu kupila stan svojoj kćeri koja je u tom stanu godinama živjela, a nije plaćala najam
Vidi originalni članak

Milan Bandić je 25. ožujka, tri dana nakon potresa u Zagrebu, potpisao da Grad kupuje zemljište od Josipa Šelendića u ulici Gračanske dužice, kojoj je potrebna rekonstrukcija, piše Večernji list.

Prodavatelj je sin poduzetnika Željka Šelendića od kojeg je Bandićeva žena nedavno za 1500 eura po kvadratu kupila stan svojoj kćeri Anamariji koja je u tom stanu godinama živjela, a nije plaćala najam. Cijenu su odredili su stručnjaci, a ona je 51.100 kuna.

Iako su gotovo svi natječaji u Zagrebu stopirani, jer novac je neophodan za sanaciju metropole nakon razornog potresa, Milan Bandić je, čini se, smatrao da je neophodno rekonstruirati ulicu Gračanske dužice, za koju je u ime Grada tri dana od potresa kupio zemljište i za koju se obnova planira posljednjih 10 godina.

<<< Izvorni članak pročitajte ovdje >>>


 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • lonili 07.04.2020.

    Zagrebčani, ko vas hebe sve skupa, zasto niste izašli na izbore kad je trebalo, njegova mašinerija uredno izlazi , a on dobija, i sada imate što imate...kriminalca koji se svima smije u facu..I kada i ako zagusti on ima vilu u Hecegovini...po tko zna koji " Kutle "..

  • 06.04.2020.

    Dok narod suočen sa krizom gladuje ,ovaj se razbacuje novcem koji je nelegalno priskrbio. Nebo otvori se!

  • tidamtidam 06.04.2020.

    70% Hercegovaca su u ZG koji su rod ili bliski poznanici gos doticnog! Nikada se vi njega rijesiti necete, niti ce on biti osuđen za svoja zlodjela. Zalosno ali istinito! Zagrebe stani na noge!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare