To je to što me zanima!

Bandić u izbornoj jurnjavi po zagrebačkim tržnicama

Milan Bandić je u nedjelju dopodne obišao sedam tržnica i podijelio SDP-ove majice i lopte. Ali, na Dolac ipak nije stigao prije kraja radnog vremena
Vidi originalni članak

Milan Bandić u nedjelju prije podne obilazio je zagrebačke tržnice. Svakih pola sata trebao je stići na jednu od njih. Krenuo je od Volovčice gdje je bio u 9.30, a potom na Savici. U Utrine je stigao u 10.25. Protrčao je placom pa sjeo na kavu. U Prečkom su ga nestrpljivo čekali. Kasnio je 15 minuta. Čekao ga je i Patrik (5). Htio je pričati s Bandićem. No kako se Bandiću žurilo, samo mu je dao loptu i odjurio. Dočekao ga je i stanar starog Prečkog.
- Kakav je to način da se grade kuće na Jarunu, a nemaju cestu. Samo se stvaraju gužve - zašpotao ga je Josip Mašelić.
Bandić je na brzinu obišao taj mali plac. Kako nije imao vremena za kavu, usput je konobarici u kafiću dao 100 kuna ljudima za kavu i odjurio na sljedeći plac.Bio je tržnicama Špansko, Jarun i na trešnjevačkom placu. Svuda ga salijeću ljudi. Neki samo Bandićevu  pratnju "žicaju" majice i lopte, a drugi mu na uho dođu šaptati svoje probleme. Svima obeća pomoć. Na trešnjevačkom placu kratko je sjeo jer su ga ljudi dozivali.
- Sjednite s nama, kam' bježite - pozvali su ga.
Obišao je sedam tržnica. No ipak se preračunao. U 12.30 još je bio na trešnjevačkom placu, a trebao je biti na Dolcu. Odlazak na glavnu zgrebačku tržnicu je morao otkazati. Žurio se još na sajam automobila na Jakuševac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Premy 25.05.2009.

    puno pričaju,malo daju....tako je uvjek kod njih....rade sve kako bi dobili glas.........

  • amir ramadani 25.05.2009.

    najveci car!!!!!!!!!!

  • valuta 25.05.2009.

    "Kregar ima super predizbornu kampanju sa londonskim double deckerom, s kojom je pokazao da ima dobre ideje i da predstavlja mlad, moderan Zagreb, ali nesmije u novine jer ta mafija manipulira i novine. Cak i redakcija 24 sata se ne usudi pisati o Kregarovoj predizbornoj kampaniji. Stvaro je zalosno kak se novinarstvo srozalo"

Komentiraj...
Vidi sve komentare