To je to što me zanima!

Bandić 'u ugodnom društvu': Hvalio se susretom s Kolindom

Milan Bandić je podijelio tri fotografije druženja s predsjednicom, ali nije napisao o čemu su razgovarali. Prije par dana, ona je rekla kako bi mu nosila kolače u zatvor
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić imao je pravu gužvu u četvrtak navečer, sudeći po broju objava na Facebooku, no našao je i vremena za sastanak s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, pa se time i pohvalio na Fejsu. Kratko je samo napisao 'U ugodnome društvu s predsjednicom', no nije rekao o čemu su razgovarali. O susretu ni na stranicama Ureda nema informacija. 

Početkom tjedna predsjednica se našla na meti kritika nakon što je rekla u intervjuu za Media Servis da bi Bandiću nosila kočale u zatvor.

LUDILO IDE DALJE Bandić: 'S kim ću u žičaru? Pa s Kolindom! Evo pjesme za nju'

- Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno - izjavila je tad. 

VELIKO PRIJATELJSTVO Kolinda: 'Ako osude Bandića, u zatvor ću mu nositi kolače!'

Sao dva dana kasnije je Bandić u emisiji Dalibora Petka naručivao pjesme za predsjednicu koja je i njemu pjevala na rođendanu.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • sexy_trubadur 12.12.2019.

    ma tjesi je bandit za jogurte ,vjerojatno joj obecao gajbu svaki dan

  • 06.12.2019.

    I kad misliš da smo dotakli civilizacijsko dno ovi ipak mogu i niže od toga.

  • 06.12.2019.

    Fuj! Opet fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare