To je to što me zanima!

'Idem li u predsjedničku utrku? Bit će tu ugodnih iznenađenja'

Već sam odlučio, ali to ću objaviti koncem rujna, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kad su ga pitali je li istina da odustaje od utrke za Pantovčak zbog narušenog zdravlja
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je u ponedjeljak radove na istočnom kolniku Avenije Marina Držića koji će trajati do nedjelje 25. kolovoza. Novinarka N1 pitala ga je odustaje li od predsjedničke utrke zbog narušenog zdravlja.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mogu vam samo reći da će biti ugodnih iznenađenja. Odlučio sam već, ali to ću objaviti koncem rujna - rekao je Bandić.

Na pitanje kako komentira pritužbe građana oko Generalnog urbanističkog plana (GUP), rekao je da je to jamranje te kako vidi instrumentaliziranje djece u promidžbenoj kampanji, koju rade njegovi oponenti.

- Čestitam im, ali neće me zaustaviti u razvoju grada.

Što ako ministar Štromar ne da odobrenje za GUP?

- To pitajte njega, moja poruka ministru je neka radi svoj posao, a ja ću svoj. Partnerski odnos Vlade i Grada je neupitan. Koliko znam, ruke stranke Bandić Milan Bandić 365 obavezuju gospodina Štromara. Bilo bi dobro da budemo partneri i da manje komuniciramo preko medija - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • 21.08.2019.

    Ugodno iznenadenje? Zbilja? Napokon daje ostavku i gubi se odavde:O?

  • Lun@777 19.08.2019.

    Iznenađenje za jesen nam sprema Bandić, a možda njemu sprema DORH iznenađenje za jesen...

  • roker45 19.08.2019.

    Ne zna, jadan, kako biti na naslovnicama pametnim izjavama i podlovima pa valja gluposti. Jedino ne kužim medije što ga održavaju na životu. Red Vučića, pa red Nandića, pa Dodika.. Sve ista bratija

Komentiraj...
Vidi sve komentare