To je to što me zanima!

Bandić više ne želi biti gradonačelnik Zagreba?

Bandić je novinarima rekao kako su mu tri mandata dosta. Jadranka Kosor sigurna je da će ga naslijediti HDZ-ovac, a možda baš ona
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u srijedu kako se više neće kandidirati za tu funkciju. U neformalnom razgovoru s novinarima jednog lista rekao je kako su mu tri mandata u fotelji najmoćnijeg čovjeka grada Zagreba dosta. Međutim, sutradan nije htio komentirati svoje "neformalne izjave".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • diki 15.11.2007.

    Jedno zlo, drugo zlo, biram Bandića. Kosorica bi mogla opet jamiti neki stan, Bandić je barem platio svoj, ako je vjerovati računu.?

  • Oscar13 15.11.2007.

    bla bla bla!!!!!!Bandic puno prica malo ostvaruje tako da i ovo je jedna od njegovih prica koju vijerovatno tj. sigurno nece ostvarit!!!!!Al kad moram izabrat izmedu dva zla KOSOR_BANDIC izabro bi Bandic!!!!Nadam se da se nakro pa da nece vise????mos si mislit!!!!

  • nedohvatljiv 15.11.2007.

    Rek\'o pa porek\'o... ništa čudno za našeg vrlog grdonačelnika.. nikako da ga vidim i da mu pljunem u lice u svezi Dinamovog stadiona.. kako je rekao da možemo.. pitam se kakve bi bile sankcije meni za taj podvig? A vlast i fotelja je slatka i plodonosna... zato, danas ovako, sutra onako.. otvaram kladionicu da se naš grdonačelnik kandidirati još jednom za tu unosnu fotelju... i još jednom... i još jednom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare