To je to što me zanima!

Bandić: Vruće, hladno, vruće, hladno... E, sad će biti vruće

Hoće li na zagrebačkim Sveticama biti izgrađen nogometni kamp Hrvatskog nogometnog saveza kada se Milan Bandić vratio na čelo Grada Zagreba?
Vidi originalni članak

Hoće li na zagrebačkim Sveticama biti izgrađen nogometni kamp Hrvatskog nogometnog saveza kada se Milan Bandić vratio na čelo Grada?

- Kad sam bio mali igrali smo igru u kojoj smo nešto tražili. Vikalo se hladno, hladno ili vruće, vruće. E sad će biti vruće. Učinit ću sve da kamp bude u Zagrebu. To nalaže razum i logika - rekao je u ponedjeljak Bandić, ali ne i hoće li odluku o njemu u utorak predložiti na sjednicu Skupštine. 

Bandić će nakon 200 dana ponovno sudjelovati u političkoj raspravi sa zastupnicima. Dok mu je bilo zabranjeno obavljati gradonačelničku dužnost, nije smio niti ući u Skupštinu. 

Bandić je opet odgodio donošenje urbanističkog plana o kojem ovisi legalizacija bespravnih kuća. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • teletabis1991 28.04.2015.

    admine ti si jedan običan smrad, ili si jednostavno toliko glup d a ne znaš razlikovati uvredljivi kontekst od neuvredljivog (ako napišem da su ljudi kod nas poput stoke, želim reći da smo povodljivi npr. znaš ono kad ovca sljepo slijedi svog pastira, e tako nas lagano vode u propast) možeš me sad slobodno blokirat majmune (ovo možeš slobodno shvatiti kao uvredljivi kontekst) ima dosta portala na netu na kojem mogu normalno komentirat stvari, 24 sata više niti neću otvarat, a ovaj komentar od prije ću kopirat kod svakog naslova, pa ga ti traži i briši opet

  • Jadran Plavi 28.04.2015.

    Opet bu nam gurnul ruku u đep. Malo njemu, malo kumovima.

  • Slavonka52 27.04.2015.

    Bandić je opet odgodio donošenje urbanističkog plana o kojem ovisi legalizacija bespravnih kuća. .....To mi je dovoljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare