To je to što me zanima!

Banka, zatvor ili Sting - Josipu Protegi frizura je postojana

Josip Protega (39) ulaže mnogo truda i vremena u frizuru, no ona, tvrde zagrebački frizeri nije moderna. Neven Ciganović kaže da bi mu bolje stajala ćelava glava
Vidi originalni članak

Bareli briljantina, šišanje svaka dva tjedna i 20 minuta češljanja svakog jutra, recepti su za održavanje frizure ‘protegica’. Proslavio ju je bivši šef uprave Hrvatske poštanske banke Josip Protega (39) jer je i nakon petomjesečnog pritvora u zagrebačkom Remetincu njegova frizura bila postojana i dotjerana skoro kao u vlč. Zlatka Sudca. No, iako u nju ulaže puno truda ‘protegica’ je, kometirali su zagrebački frizeri, zastarjela i uopće nije u trendu. Ali, dodaju, nije sve izgubljeno jer se dobra frizura može kupiti.

- Kokotica je odavno izišla iz mode - rekla je Katarina Antunović iz salona Beauty Point. S njom se složio i stilist Neven Ciganović koji smatra da bi glavu trebao obrijati na ćelavo, što bi mu, kaže, uz njegov markatan izgled puno bolje odgovaralo. Dodao je kako frizura ‘oblizala me krava’ ostavlja dojam da se ni u pritvoru u Remetincu ne štedi, pa se čak i za briljantin uvijek ima.

Prolazi sve, ali Protegica ne

Jednog od bivših čelnika HPB-a Josipa Protegu Uskok tereti da je na traženje povlaštenih klijenata odobravao višemilijunske rizične kredite. U ponedjeljak je sa suprugom bio na koncertu Stinga u zagrebačkoj Areni.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • marovics 10.11.2010.

    trovremenski TAFT,malo je skuplji ,ali bože moj ima se nepati se

  • pistolj21 09.11.2010.

    nova reklama za schwarzkopf

  • fermina 09.11.2010.

    meni se čini u najmanju ruku neukusno pisati o frizuri ovog čovjerka. za boga miloga pa on je kriminalac! kakve su frizure 300 000 nezaposlenih zbog njega i njemu sličnih!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare