To je to što me zanima!

Banožić 'fakinu sa zagrebačkih ulica' pokazao svoju kobasu

Mi iz 'provincije' ne stidimo se svoga podrijetla ni svog zavičaja, a ne damo se ni impresionirati glumatanjem 'fakina sa zagrebačkih ulica', napisao je ministar uz fotografiju s kobasom
Vidi originalni članak

Brani li ministar obrane Mario Banožić kobasama svoju čast ili pokušava izazvati ljubomoru kod predsjednika Zorana Milanovića možemo samo nagađati.

Jedno je očito, Mario Banožić se diči svojim podrijetlom i kobasama.

OPLEO PO SVIMA Milanović o kritikama zbog obitelji Zec: 'Neću dati da mi moralni kamatari začepe usta'

- Gospodin koji ovih dana 'ratuje' sa svima, u zemlji i u inozemstvu, poručio mi je da se vratim u svoj šor. Evo, vratio sam se, ali na njegovu veliku žalost ne za stalno. Mi iz 'provincije' ne stidimo se svoga podrijetla ni svog zavičaja, a ne damo se ni impresionirati glumatanjem 'fakina sa zagrebačkih ulica' - napisao je Banožić uz fotografiju na kojoj ponosno pozira nježno pridržavajući kobase dok one vise na grani hlađene prosinačkim vjetrom.

Tko zna, možda se do Božića strasti smire pa Božićnjak, pardon, Banožić u znak primirja Milanoviću pod borom ostavi provincijsku kobasu.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • franjoclio 12.12.2021.

    kobasa moe biti kao mladi mačak, ali? treba s njom raditi ha ha ha, je našao opravdanje, zato je i pobjegao, slavonke trebaju muškarce i za kulenove seke ::::))))

  • macor11 12.12.2021.

    Na drvo objesiti frisku kobasicu a drvo puno pticjeg izmeta.Bravo hr. ministre obrane.

  • 11.12.2021.

    Kad čitam komentare, mislim si : na koje niske grane je pala individualna i kolektivna razina zdravog razuma  (kad bih  koristio  riječi:   INTELIGENCIJE ili čak INTELEKTUALNOSTI , bilo bi to stvarno pretjerano). Poslije  intelektualnih ,  humanističkih  i političkih  DIVOVA  kao što su  bili  Josip Juraj Štrosmajer, Stjepan Radić,  Bruno Bušić,  Vlado Gotovac ,   Veselko Tenžera ...., pojavili su se   PATULJCI koji pjevaju  "haj-ho-haj-ho", kako bi se umilili Snjeguljici....  No, to je samo prolazna epizoda , dolazi nova generacija ...... Ne bojmo se !

Komentiraj...
Vidi sve komentare