To je to što me zanima!

Banožić: Odlična suradnja Hrvatske vojske i HGSS-a na najzahtjevnijim zadaćama

Predstavnici HGSS-a zahvalili su Ministarstvu obrane na podršci, a pročelnik Brozičević izrazio uvjerenost da će suradnja ići u pozitivnom smjeru kao i do sada
Vidi originalni članak

Ministar obrane Mario Banožić sastao se u četvrtak s s predstavnicima Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) te istaknuo odličnu suradnju Hrvatske vojske i HGSS-a na najzahtjevnijim zadaćama.

RAKETNI SUSTAV 'SPIKE' Banožić 'blagoslovio' projekt za potrebe Oružanih snaga RH

- Pripadnici Hrvatske vojske i Hrvatske gorske službe spašavanja u izazovnim trenucima pokazuju da su uvijek spremni za obavljanje i najzahtjevnijih zadaća- istaknuo je ministar Banožić na radnom sastanku s predstavnicima HGSS-a na čelu s pročelnikom Josipom Brozičevićem.

Potvrđena je izvrsna dosadašnja suradnja, a razgovarali su o zajedničkim planovima i daljnjim aktivnostima pripadnika HV-a i HGSS-a.

POZIV UZNEMIRIO GRAĐANE General o pozivima MORH-a: Vojni rok nije ukinut, zamrznut je. Sutra ga već možemo vratiti

- Nemali broj puta, upravo zbog pravodobnog djelovanja HV-a i HGSS-a, svjedočili smo sretnom završetku brojnih akcija spašavanja i vjerujem da će to biti slučaj i dalje- istaknuo je Banožić.

Predstavnici HGSS-a zahvalili su Ministarstvu obrane na podršci, a pročelnik Brozičević izrazio uvjerenost da će suradnja ići u pozitivnom smjeru kao i do sada.

ZOVU OKO 10.000 LJUDI Pozivi za ratne rasporede stižu na adrese hrvatskih građana: Iz MORH-a otkrili o čemu se radi

HV i HGSS zajedno su surađivali na potresom i poplavama pogođenim područjima kao i u mnogim akcijama traganja i spašavanja, priopćeno je iz MORH-a.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ilmare 24.03.2023.

    Ne snalazi se ? A ,gle koju funkcoju obavlja. Šta bi tek bio da se snalazi ? Predsjednik HDZ-a ? Predsjednik RH ? Izgleda da je "prokužio" da je najbolje se praviti t.pav...

  • Vlad 24.03.2023.

    Treba bane biti dobar sa HGSS-ovcima zbog lova pošto se ne snalazi na gorskim područjima. Doduše, ne snalazi se on nigdje, no, to je druga tema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare